Οι εξελίξεις τον ευνοούν για πρόωρες εκλογές»

Κάθετα αντίθετη και με πολλές αντιρρήσεις εμφανίστηκε η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Μπέττυ Σκούφα, για τον χειρισμό της κυβέρνησης στην κρίση του κορονοϊού, σε οικονομικά θέματα, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Kapa News και στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.

Η κ. Σκούφα αναφέρθηκε στην άδικη μεταχείριση και ελλιπή οικονομική ενίσχυση του πρωτογενή τομέα των αγροτών, αλλά και των επαγγελματιών. Επίσης επισήμανε ότι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, δεν έχει σχέδιο για την επόμενη ημέρα της επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας, αλλά ούτε και για ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο δεύτερο κύμα της κρίσης που οι αναλυτές προβλέπουν ότι μπορεί να χτυπήσει τον φετινό χειμώνα.

Η κυρία Σκούφα δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το άνοιγμα των σχολείων που πρόκειται να γίνει άμεσα, λέγοντας πως το θεωρεί μη αναγκαίο και ίσως λίγο επικίνδυνο όλο αυτό. Τέλος σ’ ερώτηση για τον αν πιστεύει πως ο κ. Μητσοτάκης θα επιχειρήσει στο άμεσο μέλλον να κάνει εκλογές απάντησε πως: «Οι εξελίξεις ευνοούν τον πρωθυπουργό να προκηρύξει άμεσα πρόωρες εκλογές…»

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της κυρίας Μπέττυ Σκούφα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ολόκληρη η συνέντευξη της κ. Μπέττυ Σκούφα στο παρακάτω βίντεο:

Για να δείτε το Βίντεο πατήστε στο  www.kapa-news.gr/