Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Νέα Ζηλανδία: Επίθεση ενόπλων σε τζαμιά – Πληροφορίες για νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Επίθεση στη Νέα Ζηλανδία – Όλες οι ειδήσεις: Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Νέα Ζηλανδία καθώς σημειώθηκαν δύο επιθέσεις σε τζαμιά στην περιοχή Κράιστσερτς – Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον εννέα άτομα ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να ξεπεράσει τους 30 – Τέσσερα άτομα συνέλαβε η Αστυνομία

Τρόμος στη Νέα Ζηλανδία με τουλάχιστον δύο επιθέσεις σε τζαμιά στην περιοχή Κράιστσερτς, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 9 νεκρούς ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να ξεπεράσει τους 30, καθώς την ώρα του μακελειού στο τζαμί υπήρχαν εκατοντάδες πιστοί.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 13:40 (τοπική ώρα) στο τζαμί Μαστζίντ Αλ Νουρ που βρίσκεται στο πάρκο Χάγκλεϊ. Λίγη ώρα αργότερα τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για νέα επίθεση σε τζαμί στην περιοχή Λίνγουντ.

Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας έκανε λόγο για «πολλούς» νεκρούς και τραυματίες στις επιθέσεις, ενώ ανακοίνωσε πως έχει συλλάβει τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα.

Ο νεοζηλανδικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Stuff, επικαλούμενος πηγές που δεν κατονομάζει, έκανε λόγο για τουλάχιστον 9 νεκρούς και πρόσθεσε ότι υπάρχουν φόβοι πως ο τελικός απολογισμός θα ανέρχεται σε «δεκάδες», πιθανόν «έως και σε 30».

Υπάρχουν 40 ως 50 τραυματίες, κατά την ίδια πηγή.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο ένας από τους δράστες των επιθέσεων φόραγε στολή παραλλαγής, αλεξίσφαιρο και κράνος και χρησιμοποίησε αυτόματο τουφέκι όταν άνοιξε πυρ μέσα στο ένα από τα τεμένη, στο κέντρο της πόλης.

Πηγή : Newsbomb

Share this post