Τα κορίτσια του Πιερικού την προηγούμενη χρονιά αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες κατακτώντας τον τίτλο με απόλυτο ρεκόρ.
Κάνοντας μια εκπληκτική πορεία κατέκτησαν το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 19 στις 19 νίκες!!! και 57-0 σετ!!! Ένα απίστευτο ρεκόρ που απ’ ότι φαίνεται μόνο η ομάδα του Πιερικού μπορεί να καταρρίψει.

Οι παίκτριες του Πιερικού έχουν βάλει πάλι ψηλά τον πήχη καθώς θέλουν να επαναλάβουν το περσινό επίτευγμα και δουλεύουν γι αυτό το σκοπό, καθώς η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει. Η τεχνική και τακτική τους κατάρτιση είναι τέτοια που τους επιτρέπει να επαναλάβουν τον άθλο της προηγούμενης χρονιάς. Η διαφορά δυναμικότητας με τις άλλες ομάδες ήταν εμφανής δείχνοντας το μέγεθος αλλά και την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ.

Στο πρωτάθλημα Κορασίδων την πόλη της Κατερίνης εκπροσωπούν επάξια οι δυο ιστορικότερες και παραδοσιακές δυνάμεις του βόλεϊ, ο Πιερικός και ο Αρχέλαος που μετέχουν στον Ά Όμιλο μαζί με τις ομάδες της Νίκης Αιγινίου, Πάνθεον Λιτοχώρου, Αία Κιλκίς, Μ.Αλέξανδρο Τρικάλων, Μελίκη, Ποσειδώνας Βέροιας 2. Στην τελική φάση περνάει η 1η ομάδα από κάθε όμιλο (3 Όμιλοι) και η καλύτερη 2η από τους 3 Ομίλους. Η ομάδα του Πιερικού θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της κατακτώντας το πρωτάθλημα, συνεχίζοντας έτσι την κυριαρχία της.

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ