Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

(Βίντεο) “Ξέφραγο αμπέλι” ο Έβρος.Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε; Αυτή είναι η Ελλάδα που οι πρόγονοί μας σκοτώθηκαν να υπερασπίσουν;

Σε ξέφραγο αμπέλι φαίνεται ότι έχουν μετατραπεί τα χερσαία σύνορα του Εβρου, με τους κατοίκους της περιοχής να καταγγέλλουν ότι η άφιξη μεταναστών με βάρκες είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο!

Ενδεικτικό είναι το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο οικονομολόγος Αναστάσιος Λαυρέντζος, το οποίο δείχνει την άφιξη μιας ολιγομελούς ομάδας μεταναστών, που μόλις είχε διασχίσει τον Εβρο ποταμό. Το σύντομο βίντεο τραβήχτηκε την περασμένη Κυριακή και απεικονίζει την καθημερινή εικόνα, με τις διαρκείς αφίξεις μεταναστών στον ποταμό Εβρο.

Όχι μόνο χαρίζουμε κομμάτια της πατρίδας αλλά αφήνουμε τα σύνορα αφύλαχτα και μπαίνει όποιος θέλει. Ανοιχτή λεωφόρος για παράνομους μετανάστες ο Έβρος. Ανεξέλεγκτη είσοδος με ότι συνεπάγεται αυτό. Διακίνηση ναρκωτικών, όπλων,παράνομων μεταναστών οι οποίοι κουβαλάνε μαζί τους όλες τις ασθένειες του πλανήτη.

Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε; Αυτή είναι η Ελλάδα που οι πρόγονοί μας σκοτώθηκαν να υπερασπίσουν; Η σημερινή κυβέρνηση είναι ρίψασπις εν γνώση της βέβαια….και θα είναι προδοσία και συνενοχή από μέρους μας αν δεν τη στείλουμε εκεί που της αξίζει…στον Καιάδα. Όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο καλύτερα.

Και ας μη χαίρονται κάποιοι, αν έρθουν στην εξουσία και συνεχίσουν το έργο αυτών εδώ, σαν προδότες θα τους αντιμετωπίσουμε και αυτούς. Καμιά ανοχή πλέον σε κανέναν.

Share this post