Οι «Ελεύθεροι Ποδηλάτες Πιερίας» στη Βέροια – Ποδηλατοβόλτα.

Συνεχίζοντας τις ποδηλατικές δραστηριότητες μας ΟΛΟ το χρόνο, μια από τις καλύτερες ποδηλατοβόλτες που πήγαμε ποτέ ήταν αυτή που διοργάνωσε την Κυριακή που μας πέρασε (17/3) ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με την επωνυμία «Ποδηλατοβόλτα στις ανθισμένες ροδακινιές».

Δεκάδες ήταν οι συμμετοχές από τη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη και φυσικά τη Βέροια. Άριστη η διοργάνωση, με πλήρη υποστήριξη από εθελοντές διασώστες μέχρι κινητά συνεργεία με μοτοσυκλέτες. Όλη σχεδόν η αστυνομία/τροχαία της Βέροιας συνόδευε τους ποδηλάτες ειδικά στην «μικρή διαδρομή» 17χλμ γύρω από την πόλη και υπήρχε και εναλλακτική 42χλμ, που φυσικά η περιέργεια και οι άριστες καιρικές συνθήκες μας βοήθησαν να κάνουμε περισσότερο από 60χλμ. Υπήρχε ακόμα πρόβλεψη για διανομή δωρεάν χυμών, ροδάκινων κλπ.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ, διοργανωτές, συμμετέχοντες, εθελοντές και ειδικά τους ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ οδηγούς για την υπομονή τους και την κατανήησή τους. Δεν μας «ενόχλησε» κανείς και δεν ακούσαμε ούτε ΕΝΑ κορνάρισμα!

Φυσικά ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2020!

ΣΥΝΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛ.Π.ΠΙ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ

Advertisements

Share this post

Unink tatoo

Περιγιάλι στην Ολυμπιακή Ακτή