Ξεκινήσε η πληρωμή του ΚΕΑ – Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα στους λογαριασμούς των δικαιούχων από τον ΟΠΕΚΑ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News η Εθνική Τράπεζα ξεκίνησε την πληρωμή του ΚΕΑ. Παράλληλα έχει ξεκινήσει και η πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων για το επίδομα παιδιού και για το επίδομα ενοικίου από τον ΟΠΕΚΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News, έχει ξεκινήσει η πληρωμή για το επίδομα παιδιού Α21 στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε όλα τα τραπεζικά ιδρύματα μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και η πληρωμή για το επίδομα ενοικίου και του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, πρώην ΚΕΑ, στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Και για τους δικαιούχους του ΚΕΑ η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο.

Όπως συμβαίνει πάντα η πληρωμή με το ΚΕΑ ξεκινά την προηγούμενη το απόγευμα. Συνεπώς, τα χρήματα βρίσκονται ήδη στα ΑΤΜ. Αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να πιστωθούν τα χρήματα και στην προπληρωμένη κάρτα.

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου όλα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, συνεπώς και το ΚΕΑ που μετονομάζεται σε ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, θα πληρώνεται την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα.