Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Ούτε πόλη, ούτε κωμόπολη !! Η Κατερίνη χωριό είναι !!!

Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Από την στιγμή που σε κάποιες συνοικίες της Κατερίνης δεν υπάρχουν πεζοδρόμια όπου να μπορέσουν οι πεζοί να περπατούν με ασφάλεια θεωρώ ότι η Κατερίνη κατέχει το πιο χτυπητό χαρακτηριστικό ενός χωριού !! Η ζωή των παιδιών μας κινδυνεύει κάθε μέρα αλλά κανείς δεν δίνει σημασία γιατί προφανώς όλοι το βρίσκουν φυσιολογικά !! Το μόνο που μας ξεχωρίζει από το Νεπάλ ή την Ινδία είναι το γεγονός ότι δεν περπατάνε αγελάδες πλάι στα παιδιά μας !!

Σε όποιον δεν αρέσει αυτό που γράφω ας κάνει κάτι για να αλλάξει την κατάσταση !!

Ας μας αποδείξουν οι Αρχές ότι πράγματι νοιάζονται για τον τόπο αυτόν !!

Τα λόγια είναι ωραία … ειδικά προεκλογικά … Αλλά τα παίρνει ο αέρας μόλις βγαίνουν τα αποτελέσματα !!! Οι πράξεις και τα έργα φαίνονται και μένουν : αποτελούν η μόνιμη απόδειξη του πραγματικού ενδιαφέροντος !!

Ακούω πίσω μου κάποιοι να διαμαρτύρονται : ” Χρόνο δεν έχουμε μέχρι τις εκλογές για να φτιάξουμε πεζοδρόμια και λεφτά δεν έχουμε …. ”

Εννοείται ότι τώρα δεν υπάρχει χρόνος … Τα 5 περασμένα χρόνια τι κάνατε ;;; Δεν σας έφτασαν ;;; Για αυτό θέλετε να διοίκησε άλλα 4 χρόνια ;;;

Γνωρίζω ότι όλα δεν γίνονται, ότι υπάρχει πρόβλημα με τις χρηματοδοτήσεις, ότι έπρεπε να κάνετε επιλογή στα έργα … Αλλά !!! Μήπως στις προτεραιότητες που θέσατε θα έπρεπε να είχατε βάλει προτεραιότητα και την ασφάλεια των παιδιών μας ;;

Λύσεις προσωρινές υπάρχουν… Ξέρετε … Από τα άρπα κόλλα τα Ελληνικά !!!

Πχ : Φτιάξετε ένα προσωρινό διαχωριστικό τουλάχιστον και στείλτε καμιά αστυνομία τις πρωινές ώρες και όταν σχολάνε τα παιδιά μπας και κόψουν ταχύτητα οι οδηγοί !!

Για καλύτερες προσωρινές λύσεις ρωτήστε τους ειδικούς σας. Αυτοί θα ξέρουν καλύτερα, εγώ μια απλή μάνα είμαι !!!

Ιζαμπέλ Δέδε

Παιζούμε καθημερινά με την ζωή των συνδημοτών !!
Τι Ινδία ?? Τι Ελλάδα ???
Απλα και φθηνά !!!

Share this post