Ο Αντώνης Μυλωνάκης στο Αιγίνιο

Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Ο Αντώνης Μυλωνάκης, Βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής της Ελληνικής Λύσης επισκέφτηκε τον Νομό Πιερίας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020.

Η πρώτη του στάση ήταν στο Αιγίνιο στην Βόρεια Πιερία όπου η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική. Μέσω μιας χαλαρής συζήτησης αναφέρθηκαν ουσιαστικά θέματα, τα οποία προβληματίζουν τους δημότες όπως την οικονομία και η έλλειψη ανάπτυξης, τον κορονοϊό και τα μέτρα που επιβάλλονται και τον τουρισμό. Επίσης στο τραπέζι έπεσαν πιο τοπικά θέματα όπως την καταπολέμηση των κουνουπιών και την εκμετάλλευση μιας πηγής ενέργειας στα Αλώνια.

Επί την ευκαιρία ο Α. Μυλωνάκης συνάντησε τον Γεώργιο Πολυχρονίδη, Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σφενδάμης και μέλος της κοινοπραξίας Καπνικών συνεταιρισμών. Ακούστηκαν πολύ σοβαρά προβλήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο. Κατά την διάρκεια της συζήτησης τόνισε ο Γ. Πολυχρονίδης ότι αλλάζουν οι κυβερνήσεις αλλά τα ίδια προβλήματα παραμένουν και κανεις δεν φαίνεται πρόθυμος να δώσει λύσεις !

Πολύ σωστή η απάντηση και τοποθέτηση του Α. Μυλωνάκη, σύμφωνα με τις δυνατότητες που του δίνει η θέση του και η συνολική συμμετοχή της Ελληνικής Λύσης στην Βουλή.

Λίγο πριν της 12.00 το μεσημέρι αναχώρησε το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης για την Κατερίνη.

Προσεχώς βίντεο των σημαντικότερων στιγμών …