Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Μαζί μπορούμε …

Ο ιδιωτικός υπάλληλος Θωμάς Τζιάτζιος υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Αρωνά στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου.

Ο βοηθός μάγειρα σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Πιερίας Θωμάς Τζιάτζιος θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Αρωνά στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Θωμάς είναι 29 ετών, με πτυχία και σπουδές στον χώρο της μαγειρικής. Σήμερα εργάζεται στον χώρο του τουρισμού και ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα τόσο του χωριού του όσο και των νέων ανθρώπων.

«Διάλεξα τον Θανάση και τον συνδυασμό του όχι μόνο επειδή έχει συγκροτήσει μία εξαιρετική ομάδα ανθρώπων και έχει δομημένο πρόγραμμα, ούτε μόνο επειδή ο Θανάσης είναι ο νεότερος υποψήφιος Δήμαρχος στην Κατερίνη. Εκτός αυτών και ακόμη περισσότερων, ο Θανάσης και ο συνδυασμός του είναι οι μόνοι που έχουν ολοκληρωμένη πρόταση για τη δημιουργία 10 5στερων ξενοδοχειακών μονάδων στον Δήμο μας, δημιουργώντας 3.000 + 3.000 θέσεις εργασίας για χιλιάδες δημότες!

Επίσης έχει παρουσιάσει εδώ και μήνες πλήρες πρόγραμμα για όλη τη δημοτική κοινότητα Ελαφίνας και για το χωριό μου τον Αρωνά. Το νερό το καλοκαίρι, η άρδευση, οι αγροτικοί δρόμοι και άλλα προβλήματα σοβαρά θα είναι οι προτεραιότητές μας για να επιλύσουμε. Όλοι Μαζί θα τα καταφέρουμε! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»

Share this post