Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Ο Οδηγός Πιερίας στην κορυφή τής ενημέρωσης και της αναγνωσιμότητας στην Πιερία!

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ SIMILARWEB.COM, ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Τον Μάρτιο του 2019 ο Οδηγός Πιερίας βρέθηκε στην κορυφή τής επισκεψιμότητας και αναγνωσιμότητας!

Συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία τού
https://www.similarweb.com/ , του πιο έγκυρου και αναγνωρισμένου συστήματος πολυποίκιλης μέτρησης παγκοσμίως, ο Οδηγός Πιερίας κατατάσσεται στην κορυφή τής επισκεψιμότητας και αναγνωσιμότητας σε επίπεδο Νομού με συνολικές επισκέψεις 81.350 και μέγιστη επίσκεψη 02,56 λεπτά κατά μέσο όρο.

Πρόκειται για ένα απλό και κατανοητό σύστημα μέτρησης της αναγνωσιμότητας που εφαρμόζει η
https://www.similarweb.com/ , οπότε μπορεί οποιοσδήποτε να ανοίξει αυτή την ιστοσελίδα και να δει τα βασικά στατιστικά στοιχεία που καταγράφονται στο αξιόπιστο σύστημά της.

Το https://www.similarweb.com/ είναι το σύστημα που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες σε επιτηρήσεις εταιρίες τού κόσμου, όπως η Google.com, η  Microsoft κ.ά.

Επιπλέον, αν θέλει κανείς να δει τον συνολικό χρόνο ημέρας ανά επισκέπτη αλλά και τους μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα, μπορεί να ανοίξει τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.semrush.com/ και να δει τα σχετικά στατιστικά στοιχεία.

Ο υπεύθυνος της Ιστοσελίδας, Λαπάτσης Τάσος αλλά και οι συνεργάτες του, νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση γι’ αυτή την εξαιρετική επιτυχία. Γι’ αυτό και ευχαριστούμε τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες που μας εμπιστεύονται καθημερινά και που τον μήνα Μάρτιο του 2019 μας κατέταξαν στην κορυφή τής τοπικής ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας

Share this post