Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, 12:30, Πλατεία Δημαρχείου

Ο Παρφές ψάχνει σπιθαμή προς σπιθαμή τις “Γωνιές των Χριστουγέννων”, από τον… Βόρειο Πόλο μέχρι την Κατερίνη, για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και να παίξει με τους φίλους του, μαζί με την “πνευματική” του μητέρα, συγγραφέα Σοφιάννα Παϊδούση.


Θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, αφήγηση παραμυθιού, για μικρούς και μεγάλους που νιώθουν παιδιά, σας περιμένουν στην Πλατεία Δημαρχείου, γιατί με… έλκηθρο τη διαφορετικότητα, κανείς δε θα μείνει μόνος απέναντι στον σχολικό εκφοβισμό και αυτά τα Χριστούγεννα!


Μαζί μας θα είναι η απολαυστική εμψυχώτρια και πίστη φίλη του Παρφέ Σίσσυ, σε πλήρη performance!!!


Ο αγαπημένος ήρωας Παρφές και η χειροποίητη κούκλα του, ανυπομονούν να σας… ξεναγήσουν στις “Γωνιές των Παραμυθιών”, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 12:30 το πρωί, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης!


Υ.γ. Ο “Παρφές”, της συγγραφέα Σοφιάννας Παϊδούση, κυκλοφορεί… ελεύθερος από το φθινόπωρο, από τις εκδόσεις Οσελότος, σε όλα τα ενημερωμένα φυσικά και ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες κι εκπλήξεις, αναφορικά με την απόκτηση του βιβλίου, επικοινωνήστε με την ίδια τη συγγραφέα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και του Παρφέ!
https://www.facebook.com/oparfes/