Ο Παρφές καλωσορίζει το Νέο Έτος από τον… Βόρειο Πόλο στην Κατερίνη, στις αγαπημένες “Γωνιές των Χριστουγέννων”, για να ξαναπαίξει με τους φίλους του, μαζί με την “πνευματική” του μητέρα, συγγραφέα Σοφιάννα Παϊδούση.Θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, αφήγηση παραμυθιού, για μικρούς και μεγάλους που νιώθουν παιδιά, σας περιμένουν και πάλι, επί σκηνής παρακαλώ, στο stage της φιλόξενης πλατείας Δημαρχείου, γιατί κανείς δε θα μείνει μόνος και τη νέα χρονιά απέναντι στον σχολικό εκφοβισμό!Την πρώτη φορά, το 2019, η σκηνή γέμισε ασφυκτικά, τη δεύτερη, το 2020, είναι σίγουρο ότι θα ζητήσουμε από τον Δήμαρχο Κατερίνης μεγαλύτερη!
Μαζί μας θα είναι η απολαυστική εμψυχώτρια και πίστη φίλη του Παρφέ Σίσσυ, σε πλήρη performance, κατευθείαν από το… αεροδρόμιο, γιατί… εσείς το ζητήσατε!
Ο αγαπημένος ήρωας Παρφές και η χειροποίητη κούκλα του,ανυπομονούν να σας ευχηθούν για τη νέα χρονιά, με κρυφτό και παιχνίδι, στις “Γωνιές των Παραμυθιών”, την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020, στις 18:00, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης!
Υ.γ. Ο “Παρφές”, της συγγραφέα Σοφιάννας Παϊδούση, κυκλοφορεί… ελεύθερος από το φθινόπωρο, από τις εκδόσεις Οσελότος, σε όλα τα ενημερωμένα φυσικά και ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, σε όλη την Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες κι εκπλήξεις, αναφορικά με την απόκτηση του βιβλίου, επικοινωνήστε με την ίδια τη συγγραφέα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και του Παρφέ!
https://www.facebook.com/oparfes/