Ο Παρφές καλωσορίζει το Νέο Έτος από τον… Βόρειο Πόλο στην Κατερίνη, στις αγαπημένες “Γωνιές των Χριστουγέννων”, για να ξαναπαίξει και να ευχηθεί με τους φίλους του για την καινούρια χρονιά, μαζί με την “πνευματική” του μητέρα, συγγραφέα Σοφιάννα Παϊδούση.
Θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, αφήγηση παραμυθιού, για μικρούς και μεγάλους που νιώθουν παιδιά, ήταν μερικά μόνο απ’ όσα έγιναν, επί σκηνής παρακαλώ, στο stage της φιλόξενης πλατείας Δημαρχείου, γιατί κανείς δε θα μείνει μόνος και τη νέα χρονιά απέναντι στον σχολικό εκφοβισμό!
Επειδή την πρώτη φορά, το 2019, η σκηνή γέμισε ασφυκτικά και τη δεύτερη, το 2020, παρά το δριμύ ψύχος, κόντεψε να… πέσει, ο Παρφές έχει ήδη μεταβεί απέναντι στο Δημαρχείο Κατερίνης, περιμένοντας… ν’ ανοίξει για να μεταφέρει στον Δήμαρχο Κατερίνης το αίτημά του για ακόμη μεγαλύτερη σκηνή την επόμενη φορά, εντός και εκτός Χριστουγέννων!
Θα τον βοηθήσετε να πείσει τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης να γίνει το καθολικό αίτημά του αποδεκτό;
Μαζί μας ήταν η απολαυστική εμψυχώτρια και πίστη φίλη του Παρφέ Σίσσυ, σε πλήρη performance και η χειροποίητη κούκλα του, γιατί… εσείς το ζητήσατε!
Θερμές αμέτρητες ευχαριστίες στους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές, που αψήφησαν το βραδινό κρύο για περισσότερη από μία ώρα, συμμετείχαν ενεργητικά, ψυχή τε και σώματι, περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους στα παιχνίδια κι έδωσαν μοναδικές κι απολαυστικές απαντήσεις δημιουργικής σκέψης, σ’ ένα “Χριστουγεννιάτικο κρυφτό” με χαμόγελα και γιορτινή διάθεση! Ο Παρφές σας ευχαριστεί μέσα από την  καρδιά του κι ανυπομονεί για την επόμενη συνάντησή του μαζί σας! Άλλωστε, είναι ήδη πιο διάσημος κι αναγνωρίσιμος από την “πνευματική” του μητέρα, συγγραφέα Σοφιάννα Παϊδούση κι αυτό είναι γεγονός αναμφισβήτητο! Χαλάλι του!
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί το μοναδικό light show και η επαγγελματική ηχητική κάλυψη από την Ηχοτεχνική, Μιχαήλ Καμανατζής και τους συνεργάτες του!
Υ.γ. Ο “Παρφές”, της συγγραφέα Σοφιάννας Παϊδούση, κυκλοφορεί… ελεύθερος από το φθινόπωρο, από τις εκδόσεις Οσελότος, σε όλα τα ενημερωμένα φυσικά και ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες κι εκπλήξεις, αναφορικά με την απόκτηση του βιβλίου, επικοινωνήστε με την ίδια τη συγγραφέα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και του Παρφέ!
https://www.facebook.com/oparfes/
Δημοσιογραφικό σχόλιο, Video Shooting: Νίκος Κολίτσης
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.