Στο προσκήνιο επανέρχεται ο πρώην Γενικός Γραμματέας κ. Βαλάντης Θεοδώρου με νέες ερωτήσεις, τις οποίες συνοδεύει και με κοινοποίησεις απευθείας αναθέσεων του Δήμου Κατερίνης σ’ επιχειρηματίες της πόλης.


Στην πρώτη περίπτωση ο κ. Βαλάντης Θεοδώρου μιλά στην ανάρτησή του για την σύζυγο ενός ειδικού συνεργάτη του Δήμου Κατερίνης, η οποία ήταν και υποψήφια στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Νταντάμη, αλλά δεν εκλέχθηκε, και στης οποίας τ’ όνομα εκδόθηκε απόφαση για απευθείας ανάθεση υπηρεσίας με τίτλο: «Περιβαλλοντική ανάλυση και καταγραφή πιθανών θέσεων δημιουργίας σημείων ανακύκλωσης σε επίπεδο πολεοδομικής Ενότητας» εκτιμώμενης αξίας 16.808, 40 ευρώ εκτός Φ.Π.Α.

Επειδή όμως το αντικείμενο της προαναφερόμενης υπηρεσίας ανήκει στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης στην οποία υπεύθυνος Αντιδήμαρχος είναι ο κ. Γιάννης Συμεωνίδης, ο κ. Θεοδώρου απευθύνει σ’ εκείνος της ερώτηση.

Ρωτάει λοιπόν στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησής του ο κ. Θεοδώρου: «Αυτή την αλλαγή ήθελαν οι δημότες κ. Συμεωνίδη;»
Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του πρώην Γενικού Γραμματέα:

Ξέρετε ποια είναι η Χαλκιά Σταυρούλα; Σύζυγος του Δαμιανού Καλπακίδη ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου Κατερίνης. Και οι δύο αμειβόμενοι πλέον από τον Δήμο Κατερίνης. Ο ένας με μισθό η άλλη με απ’ ευθείας ανάθεση. Ηταν υποψήφια με τον Νταντάμη στο τοπικό της Κατερίνης. Δεν εκλέχθηκε. Ο άντρας της στενός συνεργάτης του Νταντάμη κι ο πεθερός της αθλητικογραφος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης.
Αυτή την αλλαγή ήθελαν οι δημότες της Κατερίνης κ. Συμεωνίδη;

πηγή