Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Ο Στάθης Ακριτίδης στο πλευρό του Ευάγγελου Λαγδάρη.

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε ως υποψήφιο στη δημοτική μας παράταξη τον Στάθη Ακριτίδη από τον Καταχά ,πρώην προϊστάμενο τράπεζας ,πτυχιούχο Πολιτικής επιστήμης και δημόσιας διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών ,με μεγάλη συμμετοχή στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας αφού διετέλεσε Κοινοτικός σύμβουλος Καταχά ,δημοτικός σύμβουλος Αιγινίου ,αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και μέλος διοικητικών συμβουλίων Δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων. 
Στάθη σε ευχαριστώ πολύ ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου οι τοπικές κοινωνίες θα κληθούν να επιλέξουν τα συμβούλια τους. Ο αναβαθμισμένος ρόλος τους σε συνδυασμό με την θεσμική θωράκιση που προσέδωσε σ αυτόν το σχέδιο για τον εκσυχρονισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης ,δίνει την δυνατότητα επίλυσης των τοπικών ζητημάτων με αποφασιστικό τρόπο. 
Ο τόπο μας έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα που τον αναδεικνύουν στην περιοχή. Ωστόσο υπάρχουν προβλήματα που με την συνεργασία ,την διαφάνεια ,το ήθος ,την εντιμότητα και την εργατικότητα θα επιδιωχθεί η επίλυση τους. 
Μέσα σ αυτό το πλαίσιο και με βάση τις αρχές μου ,υποβάλω υποψηφιότητα για το συμβούλιο Κοινότητας Καταχά ,καταθέτοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου ,θέλοντας να συμβάλω στην προβολή και ανάπτυξη του τόπου μας.

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ. Γ. ΑΚΤΡΙΤΙΔΗΣ

Share this post