email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Πέστροφα με κάπαρη και λευκό κρασί

Πέστροφα με κάπαρη και λευκό κρασί
διαφήμιση

Πέστροφα με κάπαρη

Υλικά:
500 γρ. πέστροφα
2 κ. σ. βούτυρο
1 κ. σ. χυμό λεμονιού
1 κ. γλ. κάπαρη
Λίγη πάπρικα για τη γεύση
1/4 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
1 κ. γλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και προετοιμάστε ένα ταψί με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.
Βήμα 2
Τοποθετήστε την πέστροφα στη μέση του αλουμινόχαρτου και καλύψτε με το βούτυρο, το χυμό λεμονιού, την κάπαρη και την πάπρικα.
Βήμα 3
Ρίξτε το κρασί πάνω από την πέστροφα και κλείστε το αλουμινόχαρτο σε πουγκί.
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
Βήμα 5
Γαρνίρετε με το μαϊντανό και απολαύστε.

πηγη

Ειδήσεις σε ετικέτες

Η ειδική συνεδρίαση Δ.Κατερίνης μετατράπηκε σε απολογία Κουκοδήμου

Σχετικά άρθρα

Συνταγές - Γλυκά
Αρωματικό κέικ μήλου

Αρωματικό κέικ Υλικά:1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου και

Συνταγές - Γλυκά
Σουπιές με σπανάκι

Σουπιές με σπανάκι Υλικά Συνταγής: 700 γραμ. σουπιά καθαρισμένη500 γραμ.