Στα πλαίσια του προγράμματος «ΑΝΑΘΕΩΡΩ» που για πρώτη χρονιά πραγματοποιεί η ενορία Αγίας Άννας Κατερίνης, με την πολύτιμη στήριξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, έλαβε μέρος η 21η εκδήλωση η οποία αφορούσε την παροχή Πρώτων Βοηθειών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας και ενημέρωσαν το κοινό που με έκδηλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την “Βασική Υποστήριξη της Ζωής” η οποία περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED), Πλάγια θέση ασφαλείας, πνιγμονή από Ξένο σώμα τεχνική heimlich. Μάλιστα δόθηκε η ευκαιρία και για πρακτική εξάσκηση σε όσους συμμετείχαν.

Ο προϊστάμενος της ενορίας και υπεύθυνος του προγράμματος Αρχιμ. Διονύσιος Γκόλιας, εξέφρασε τις ευχαριστίες στις εκπαιδεύτριες του ERC κ. Αθήνα Γεραρίδου, κ. Άντζελα Μαρανή και κ. Ιωάννα Μαυρίδου, για την άριστη παρουσίαση καθώς και στον κ. Λεωνίδα Ζάρκο, φωτορεπόρτερ και μέλος της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, που επιμελήθηκε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.