Παρ’ όλο που έχει βαρύ και δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα με τις πολλές ευθύνες και αρμοδιότητες που έχει αναλάβει τελευταία, ο δικηγόρος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Τόνας, θυσίασε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του ώστε να μας παραχωρήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Kapa News, και παράλληλα ν’ απαντήσει τόσο στις ερωτήσεις μας, όσο και στις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν τελευταία γύρω απ’ το όνομά του.

Ο κ. Τόνας μίλησε για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του ως αντιπρόεδρος του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης, τονίζοντας τον πολύ καλή δουλειά που γίνεται εκεί τόσο διοικητικά, όσο και από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ιδιαίτερα τις δύσκολες μέρες του κορονοϊού. Παρ’ όλο που η Πιερία είχε πολύ λίγα κρούσματα, οργανώθηκε σχεδόν αστραπιαία για ν’ αντιμετωπίσει μια τυχόν έξαρση, η οποία ευτυχώς δεν ήλθε ποτέ. Στην ερώτησή μας δε, για το αν είναι έτοιμο το Νοσοκομείο Κατερίνης για την περίπτωση ενός δεύτερου κύματος τον χειμώνα όπως αναφέρουν διάφορες πηγές τελευταία, ο κ. Τόνας δήλωσε κατηγορηματικά, ότι πλέον υπάρχει τόσο η εμπειρία, όσο και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός προκειμένου ν’ αντιμετωπισθεί μ’ επιτυχία κάποιο ενδεχόμενο δεύτερο κύμα. Πάντα βέβαια όλα εξαρτώνται και από εξωγενείς παράγοντες ή από την ένταση που ενδεχομένως να έχει το δεύτερο κύμα (αν έλθει τελικά).

Για τον Δήμο Δίου-Ολύμπου ο κ. Τόνας είπε πως ο Δήμαρχος φαίνεται να είναι ένας άνθρωπος με πολύ όρεξη για δουλειά, αλλά και πλάνο για την τετραετία. «Θα γράψει ιστορία…» είπε χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο της συνέντευξης του. Βέβαια μέσα από την κουβέντα βγήκε και η είδηση ότι στα σχέδια του κ. Γερολιόλου για το άμεσο μέλλον είναι να μειώσει κατά πολύ το κόστος άρδευσης των αγροτικών καλλιεργειών της περιοχή ευθύνης του, μ’ ένα πλάνο πολύ έξυπνο και εφικτό.

Για περισσότερα πατήστε εδώ ….www.kapa-news.gr/