Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στο 10ο δημοτικό σχολείο Αθηνών, όταν ο πατέρας μιας δεκάχρονης μαθήτριας ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο, έναν συμμαθητή της κόρης της με καταγωγή από τις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν στο σχόλασμα των μαθητών, ο πατέρας πλησίασε τον δεκάχρονο και τον χτύπησε.

Όπως είπε στο star.gr o δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κωνσταντίνου, ο μαθητής την περασμένη Πέμπτη έπαιζε μαζί με την κόρη του δράστη στο σχολείο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δημιουργήθηκε κάποια παρεξήγηση ανάμεσα στα παιδιά, ο πατέρας εκνευρίστηκε και χτύπησε το αγοράκι στο κεφάλι, παρουσία μαρτύρων.

Το αγοράκι πήγε στο νοσοκομείο «Παίδων», ενώ διατάχθηκε και ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν το παιδί υπέστη απλές σωματικές βλάβες ή επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Η μητέρα του παιδιού και η διευθύντρια του σχολείου πήγαν αμέσως στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου έγινε καταγγελία για το περιστατικό. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και κρυβόταν για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών