Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του φετινού πρωταθλήματος δίνει η ομάδα των Πιερίδων Μουσών, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13:00 στο Α’ Δ.Α.Κ. (γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ). Η αντίπαλη ομάδα, είναι οι Απολλωνίδες Ερέτριας. 

Οι Πιερίδες Μούσες μετά την εκτός έδρας νίκη στη Λαμία επί των Νηρηίδων Φθίας, επικεντρώθηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής, έκαναν την κατάλληλη τεχνική και αγωνιστική προετοιμασία και προσδοκούν στη νίκη. 

Το Δ.Σ. της ομάδας καλεί όλους τους φιλάθλους να έλθουν στο γήπεδο και να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών  της Πιερίας. Οι Πιερίδες Μούσες από το 1993 «γράφουν» την ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Πιερία. Αξίζουν την υποστήριξη και την αρωγή όλων των φιλάθλων της Πιερίας! 

Στο διάλλειμα μεταξύ των δύο ημιχρόνων, όπως έχει καθιερωθεί το Δ.Σ. θα κληρώσει για τους παρόντες φιλάθλους δώρο – προσφορά του πολυκαταστήματος «ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ» του Συνεταιρισμού Ξυλουργών Πιερίας, τον οποίο ευχαριστεί για την υποστήριξη στην ομάδα και την προσφορά του εξαιρετικού δώρου! 

  Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 – ώρα 13:00 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ 

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ Α ΔΑΚ για την ενίσχυση της Ομάδας της Πιερίας