Πρόσφατα η OLYMPIA ELECTROINCS A.E. απέκτησε πιστοποιητικά από την BSI, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως Αγγλικό φορέα πιστοποιήσεων, για τα φωτιστικά ασφαλείας της σειράς SLYLINE. Πρόκειται για μία νέα σειρά στεγανών φωτιστικών ασφαλείας (αυτοελεγχόμενα, συνεχούς λειτουργίας, διπλής όψης και αυτονομία 1,5 & 3 ώρες), που τοποθετούνται σε επαγγελματικούς χώρους όπου απαιτείται φωτισμός ασφαλείας.

    Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες, έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ). H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001.

     Η ασφάλεια του καταναλωτή αποτελεί δέσμευση ευθύνης για την   OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η οποία επιμένει στην προσφορά κορυφαίας ποιότητας ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην έρευνα, στην ποιοτική εξέλιξη, στον σχεδιασμό & την παραγωγή νέων καινοτόμων προιόντων. Φροντίζει όμως επίσης να προμηθεύει την αγορά με πιστοποιημένα προιόντα, και να προσφέρει αξιόπιστα φωτιστικά, όπως η σειρά SKYLINE,  που αντέχουν στον χρόνο και διασφαλίζουν την ποιότητα του φωτισμού, ενώ ταυτόχρονα υιοθετεί «έξυπνες» τεχνολογίες, που δίνουν στον τελικό καταναλωτή καινοτόμες δυνατότητες ελέγχου και εξοικονόμηση ενέργειας.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».