Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Μαζί μπορούμε …

«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ» – ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΧΙΟΝΙΔΗ;

Όπως ακριβώς προέβλεψα [ΕΔΩ] ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει;

Μια από τά ίδια βλέπει ο δημότης τής Κατερίνης στον περιβόητο σκελετό, τού παρ’ ολίγον νέου Πολιτιστικού Κέντρου, δίπλα στα ΚΤΕΛ.

Μεγάλος ντόρος και φωτογραφίες τού απερχόμενου δημάρχου Σάββα Χιονίδη και του αντιδημάρχου Τάκη Λεμονόπουλου μπροστά από μηχανήματα που εργαζόντουσαν πρίν τις δημοτικές εκλογές στο πολιτιστικό κέντρο.

Αυτό το έργο όμως το ξαναείδαμε και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές τού 2014 όπου έναν μήνα πρίν τις εκλογές ο δήμαρχος για να ρίξει στάχτη στα μάτια των δημοτών, έβαλε μηχανήματα και εργάτες να εργάζονται την αποπεράτωση τού κτηρίου για να… «τσιμπήσει» ο λαός. Μόλις όμως «τσίμπησε» ο λαός και τότε εξελέγη πάλι δήμαρχος ο κύριος Χιονίδης, ώς δια μαγείας την επομένη τής επανεκλογής του σταμάτησαν οι εργασίες και το έκτρωμα αυτό παρέμεινε «βομβαρδισμένο τοπίο» όλα αυτά τά χρόνια μέχρις ότου και πάλι πρίν από τις πρό ημερών εκλογές τής 26ης Μαΐου, μπήκαν εργάτες και μηχανήματα στον χώρο για την γνωστή στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων, ότι δήθεν το νέο Πολιτιστικό Κέντρο θα τελειώσει και θα παραδοθεί στους δημότες.

Για περισσότερα πατήστε εδώ ….

Share this post