Δείτε τη έγραψε στο χρονολόγιο του.

Καλησπέρα σαν Πρόεδρος της Μεθώνης μετά από πολλή σκέψη έβαλα αυτές τις φωτογραφίες.

Παραλία Μεθώνης δεν είναι μόνο η Καβουρίνα (πλαζ) κύριοι αντιδήμαρχοι και κ. Δήμαρχε μια Φώτο είναι από το σκουπιδότοπο και οι άλλες από την παραλία. Πριν λίγο με τηλεφώνησε μια χωριανή που έχει ταβέρνα στην παραλία που έχει ζητήσει να καθαριστεί η αμμουδιά κάτω από τα κιόσκια αλλά τίποτα.

Καβουρίνα και κούτσουρο μόνο υπάρχει για τον Αντιδήμαρχο!!

Α ναι και το μονοπάτι που το επισκέπτονται εκατοντάδες Κινέζοι τουρίστες! Βλέπω στα άλλα Χωριά σκεπάζουν χωματερές καθαρίζουν δεξαμενές κόβουν τα χόρτα ταχτοποιούν τα υδραυλικά να ποτίζονται τα πάρκα κτλ.

Στην Μεθώνη όλα αυτά τα έχω ζητήσει αλλά τίποτα. Τόσους μήνες παλεύαμε μόνοι μας να φέρουμε το χωριό σε μια κατάσταση όσο γίνεται καλύτερη αλλά πόσο ακόμη έχουμε κουραστεί.

Οι χωριανοί διαμαρτύρονται πληρώνουν δημ. τέλη και απαιτούν δίκαια. Τους ζητάω συγνώμη από μέρος μου ότι Μπορώ κάνω .

Όσο για το αποχετευτικό που ρωτάνε πολλοί πότε θα μπορέσουμε να συνδεθούμε το έχω ρωτήσει και δεν πήρα μια απάντηση συγκεκριμένη.

Τι κάνει και το Λιμενικό ταμείο με το λιμάνι; Ποτέ θα συμμαζευτεί επιτέλους παλιό κτήρια εκεί στην παραλία ποτέ θα καθαρίσουν;

Όλα αυτά τα έχω ζητήσει αλλά δεν υπάρχει θέληση από το Δήμο. Η δικαιολογία δεν έχουμε λεφτά και άτομα!

Έβαλαν 10 ομπρέλες στην Καβουρίνα και το έκαναν μέγα θέμα σιγά τι είναι 500 € για ένα δήμο ψίχουλα. Βλέπω σε άλλους δήμους του Νομού τι κάνουν οι Δήμαρχοι και ζηλεύω τους Προέδρους των χωριών που ανήκουν σε αυτούς τους Δήμους.

Το έχω τονίσει πολλές φορές και στον κ. Δήμαρχο ότι νοιάζομαι για τη Μεθώνη και μόνο και δε κάνω αντιπολίτευση και να κοιτάει ίσα τους Προέδρους άσχετα με ποιον κατέβηκαν στις εκλογές.

Μπράβο στον κ. Δήμαρχο που θέλει να είναι οικονόμος και δε θέλει να σπαταλάει τα λεφτά αλλά έχω μάθει στη ζωή ότι αν δεν ξοδέψεις δουλειές δεν γίνονται.

Σας κούρασα λίγο αλλά ήθελα να δημοσιοποιήσω αυτά τα πράγματα για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.

Είμαι υπεύθυνος για ότι έγραψα και ζητάω συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιους. Ευχαριστώ.