Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα τηλεκπαιεδεύσεων για την Τρίτη 24/3/2020.

Θα βρείτε όλα τα μαθήματα στο συνημμένο αρχείο excel μαζί με τους συνδέσμους που πρέπει να πατάτε για να συνδεθείτε στην αίθουσα του κάθε εκπαιδευτικού.

Εδώ βλέπετε τις ώρες και τα τμήματα. Οι μαθητές του κάθε τμήματος να συνδέονται στην αίθουσα του κάθε εκπαιδευτικού τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα ώστε να σετάρουν το ηχοσύστημά τους και να αντιμετωπίσουν έγκαιρα τυχόν προβλήματα. Σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων, μη πανικοβάλλεστε. Θα επιλυθούν σιγά σιγά, έστω και σε δεύτερη προσπάθεια. Γενική οδηγία όταν πέφτει η ταχύτητα του δικτύου και σπάει ο ήχος, είναι να κλείνουμε τις βιντεοκάμερές μας ώστε να μη φορτώνουμε πολύ το δίκτυο. Καλύτερα αποτελέσματα έχουμε όταν η σύνδεση γίνει από υπολογιστή ή τάμπλετ.

Η διαδικασία: Βλέπουμε την ώρα του μαθήματός μας, συνδεόμαστε 10 λεπτά νωρίτερα πατώντας το link της αίθουσας του καθηγητή (συνημμένο αρχείο) και (την πρώτη φορά) κατεβάζουμε την εφαρμογή αν μας ζητηθεί. Περιμένουμε στην αναμονή μέχρι να γίνουμε αποδεκτοί στην τάξη. Προσέχετε να μην μπαίνετε σε λάθος αίθουσα την λάθος ώρα.

Με εκτίμηση,
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

Προσοχή! Μπορείτε να απαντήσετε μόνο στη διεύθυνση [email protected]