Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Προδότης μια φορά ..προδότης για πάντα !!

Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Ένα ξέρω :

Όταν δεν μπορείς να συνεργαστείς :

Παραιτήσαι και αφήνεις την θέση σου σε κάποιον άλλον, αλλά σίγουρα ΔΕΝ κάνεις φασαρία για να παραμείνεις 5 χρόνια στο πόστο σου ενώ ήρθε η σειρά κάποιον άλλον !!!

Όταν είσαι ηθικός άνθρωπος :

Δεν περιμένεις την τελευταία στιγμή για να αλλάξεις στρατόπεδο !! Δηλώνεις ωραία και όμορφα ποιες είναι οι προθέσεις σου μόλις ξεκινάει ο προεκλογικός αγώνας !!

Όταν κοιτάζεις μόνο το συμφέρον σου :

Θα προσπαθείς να παίξεις σε όλα τα ταμπλό μέχρι να βρεις ποιος θα σου κάνει την καλύτερη προσφορά και σίγουρα δεν σε ενδιαφέρουν ούτε οι δημότες ούτε ο τόπος σου !!

Υποτιμούν την νοημοσύνη μας όταν οι ανήθικοι μας το παίζουν ηθικοί και δικαιολογούν τις πράξεις τους με αερολογίες δυσφημίζοντας τους παλαιούς συνεργάτες τους στο όνομα του καλού για τον τόπο μας νομίζοντας ότι δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται ….. ειδικά όταν αυτοί που δρουν έτσι είχαν κάνει το ίδιο και στις προηγούμενες εκλογές !!!

Οι εκλογές είναι πάντα μια δύσκολη περίοδο, αλλά είναι σίγουρα και μια περίοδο όπου ανακαλύπτεται ο αληθινός χαρακτήρας των υποψηφίων και των ανθρώπων γύρω μας.

Ξαφνικά καταλαβαίνουμε ποιος είναι όντως φίλος και ποιος δεν είναι … Ποιος σέβεται την διαφορετική γνώμη των άλλων και ποιος έχει τάση για δικτατορία … Ποιος έχει ευθύ χαρακτήρα και ποιος είναι ύπουλος …

Προπαντός βγαίνουν στην επιφάνεια αυτοί που κατεβαίνουν στις εκλογές για να βολευτούν ή για να ευχαριστήσουν την δίψα τους για εξουσία

Μην πάει το μυαλό σας μόνο στους Υποψηφίους Δημάρχους … Αυτοί όχι μόνο έχουν την δίψα για εξουσία αλλά είναι κάτι το οποίο απαιτείται για να γίνουν καλοί ηγέτες !!

Όχι … Εγώ αναφέρομαι στους Υποψηφίους Δημοτικούς Σύμβουλους που πριν από λίγες μέρες φωτογραφίζονταν με τον έναν Υποψήφιο Δήμαρχο και την άλλη εβδομάδα ανακοινώνουν την υποψηφιότητα τους με άλλον Υποψήφιο Δήμαρχο !!

Μιλάω για αυτούς τους λίγους αλλά χαρακτηριστικούς σύμβουλους που έμειναν σε ένα σημαντικό πόστο για 4 χρόνια αλλά ξαφνικά αλλάζουν στρατόπεδα με την δικαιολογία ότι τάχα δεν μπορούσαν να συνεργαστούν με την τότε ηγεσία !!! Επί 4 – 5 χρόνια όμως έμειναν στο πόστο τους με όλη την εξουσία που μπορούσαν να αντλήσου. Τάχα δεν μπορούσαν να συνεργαστούν αλλά δεν παραιτήθηκαν. Κάποιοι έκαναν και φασαρία για να μην τους αλλάξει πόστο ο Δήμαρχος ενώ ήταν κάτι που προβλεπόταν !!!

Να μη τα ξεχάσουμε αυτά !!

Όποιος τα ξέχασε ή δεν τα έμαθε ας ρωτήσει γύρω του να μάθει ποιος έκανε φασαρία και δεν ήθελε να αφήσει το πόστο του !!!!

Και αναρωτιέμαι : Τελικά πόσο ηθικό μπορεί να είναι τέτοιος άνθρωπος όταν εμφανίζεται δίπλα από τον έναν Υποψήφιο Δήμαρχο ακόμη και στην πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού του και του υπόσχεται στήριξη … Μετά του δηλώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές λόγω υγείας και τελικά τον μαχαιρώνει πισώπλατα και ανακοινώνει υποψηφιότητα με άλλον Υποψήφιο Δήμαρχο ;;

Πόση δίψα για εξουσία μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος ;;

Πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να του έχουμε ;;

Διότι το μόνο που βγαίνει στην επιφάνεια είναι η δίψα του για εξουσία, η λαχτάρα του να βολευτεί ψάχνοντας ποιον Υποψήφιο Δήμαρχο θα του υπόσχεται / εξασφαλίσει αυτό που αναζητά …

Και μη μου πει κανείς ότι οι κινήσεις αυτές γίνονται μόνο επειδή θέλει αυτός ο υποψήφιος να προσφέρει για τον Δήμο !!!

Σας παρακαλώ !!!

Αυτήν την καραμέλα δεν την τρώω άλλο !!! Φτάνει πια !! Δεν υπάρχει υποψήφιος εκλεγμένος από τις προηγούμενες εκλογές να κατεβαίνει τώρα για το καλό του τόπου. Πρώτα παίζεται η εξουσία, η ματαιοδοξία και ότι άλλο μπορεί να περνάει από το μυαλό σας ( μόνο να περνάει από το μυαλό σας ..όχι να τα πείτε φωναχτά όταν δεν έχετε αποδείξεις, αλλιώς είναι συκοφαντία η οποία διώκεται από τον νόμο !! )

Όταν αλλάζεις την τελευταία στιγμή στρατόπεδο δεν είσαι τίποτα άλλο παρά έναν προδότη !!!

Η Ιστορία είναι γεμάτη με τέτοιους ανθρώπους που ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους !!

Η Ιστορία λέει επίσης : Όποιος πρόδωσε μια φορά θα προδώσει και άλλη .. Όποιος πρόδωσε έναν άνθρωπο θα προδώσει και άλλους !!

Ποιος μπορεί να μου πει με σιγουριά ότι αυτός που πρόδωσε σήμερα δεν θα προδώσει αύριο και αφού πρόδωσε τους συνεργάτες σήμερα ποιος μου λέει ότι δεν θα προδώσει έμενα και τους δημότες αύριο ;;

Σίγουρα θέλουμε στην ηγεσία ανθρώπους που αποδεδειγμένα από τις πράξεις τους πρώτα τον εαυτό τους κοιτάνε ;;

Η επιλογή είναι δική μας :

Α. Επιβραβεύουμε τον προδότη και τον ψηφίζουμε ..

Β. Τιμωρούμε τον προδότη και τον στέλνουμε σπίτι του

Share this post