Το Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών Πιερίας Γεώργιος Καραϊσκάκης προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Αναλήψεως 15 Κατερίνη ( έναντι 1°δημοτικού σχολείου).

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

   – Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
– Οικονομικός απολογισμός
– Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
– Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου
Διοικητικού Συμβουλίου
– Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών
– Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και
εξελεγκτικής επιτροπής

Αμέσως μετά την Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Eξελεγκτικής Eπιτροπής.

Την υποψηφιότητα σας για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα υποβάλετε ηλεκτρονικά στην ηλ. διεύθυνση του Συλλόγου siatras1965@hotmail.com .

ή τηλεφωνικώς στο 6945689833 (Σιάτρας Θωμάς ) μέχρι την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 21:00.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους Θεσσαλούς που είναι μέλη του συλλόγου ,αλλά και σε όσους δεν είναι και θέλουν να γίνουν για να συμμετέχουν στις παραπάνω διαδικασίες , μπορούν βάση του καταστατικού με αίτησή τους να εγγράφουν μέχρι και την ημέρα των εκλογών και να ψηφίσουν. Αφορά τους παρακάτω… 1) Οποιοσδήποτε έχει γεννηθεί ή του οποίου ένας τουλάχιστον γονέας κατάγεται από κάποιο νομό της Θεσσαλίας.2) Οποιοσδήποτε έχει αποκτήσει δεσμούς με κάποιον απο τους Νομούς της Θεσσαλίας, ύστερα από γάμο, καθώς και οι απόγονοι αυτού οπουδήποτε και εάν γεννήθηκαν, και διαμένουν στην Πιερία .
Η παρουσία και οι προτάσεις όλων είναι πολύτιμες για το σύλλογο.
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Εκ του ΔΣ ο Πρόεδρος Σιάτρας Θωμάς.