email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ρεβιθοσαλάτα με αβοκάντο και φέτα

διαφήμιση
Ρεβιθοσαλάτα

Υλικά:

420 γρ. ρεβίθια βρασμένα
2 αβοκάντο ψιλοκομμένα
1/3 φλ. τσαγιού κόλιανδρο ψιλοκομμένο
2 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1/3 φλ. τσαγιού φέτα σε κύβους ή τριμμένη στο χέρι
Χυμό από 1 λάιμ
Αλάτι και μαύρο πιπέρι, για γεύση

Εκτέλεση
Βήμα 1
Τοποθετήστε τα ρεβίθια σε ένα μπολ και προσθέστε το αβοκάντο, τον κόλιανδρο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τη φέτα και το χυμό λάιμ.
Βήμα 2
Ανακατέψτε προσεκτικά και καλά, μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και σερβίρετε

πηγή

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Νηστίσιμη καρμπονάρα
Συνταγές - Γλυκά
Νηστίσιμη καρμπονάρα

Νηστίσιμη καρμπονάρα Υλικά:350 γρ. ζυμαρικά3 φλ. τσαγιού μανιτάρια κομμένα σε

Συνταγές - Γλυκά
Νηστίσιμο παστίτσιο

Νηστίσιμο παστίτσιο Υλικά Συνταγής: Για τη νηστίσιμη-vegan μπεσαμέλ 100 γραμ.

Συνταγές - Γλυκά
Σουπιές με σπανάκι

Συστατικά1 κιλό (μεγάλες καλύτερα) σουπιές (ζητάτε να σας τις καθαρίσουν

Συνταγές - Γλυκά
Ριζότο με θαλασσινά

Ριζότο με θαλασσινά Υλικά Συνταγής:2 κρεμμύδια 2 πράσινες πιπεριές 2

Καλαμάρι με ρύζι
Συνταγές - Γλυκά
Καλαμάρι με ρύζι

Καλαμάρι με ρύζι Υλικά Συνταγής: 2 καλαμάρια μέτρια φρέσκα καθαρισμένα