Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Φορέστε μάσκες ! Μη φοράτε μάσκες ! Αν δεν φοράτε μάσκες : 150€ πρόστιμο !

Πως γίνεται τον Μάρτιο λόγω κορονοϊού να μας πούνε να φοράμε μάσκες, να χειροκροτεί η Κυβέρνηση όταν ήρθαν μάσκες από την Κίνα ( και ο κορονοϊός και οι μάσκες από την Κίνα μας ήρθαν ! ), τον Απρίλιο να μας πούνε ότι δεν χρειάζονται οι πολίτες να φοράνε μάσκες και ξαφνικά να μας επιβάλουν να φοράμε μάσκες αλλιώς θα πληρώσουμε πρόστιμο 150€ !

Σύμπτωση είναι το γεγονός ότι την ίδια μέρα που ανακοίνωσαν την σταδιακή άρση των μέτρων ξεκίνησε το ολοκαίνουριο Λαρισαίο εργοστάσιο την παραγωγή μασκών ;;

Θα μπορέσουμε να βγούμε από το σπίτι χωρίς να στείλουμε sms ή να έχουμε την γραπτή άδεια μαζί μας ( να νιώθουμε λίγη ελευθερία ) αλλά θα πρέπει να φοράμε μάσκα αλλιώς θα πληρώσουμε πρόστιμο ! ( Ε ! Ναι ! Από κάπου πρέπει να μας τα πάρουν ! )

Ειδικά μας μπερδεύει το ανέκδοτο με τον Τοτό ! Συγνώμη … Με το σούπερ μάρκετ : Αφού τα μέτρα για τα σούπερ μάρκετ δεν αλλάζουν ( η μάσκα δεν ήταν υποχρεωτική και από τι καταλάβαμε δεν ήταν αναγκαία ! ) για ποιο λόγο ξαφνικά θα πρέπει να φοράμε μάσκα όταν θα πάμε για ψώνια ;

Κανείς ακόμη δεν κατάλαβε την λογική της μάσκας ( βάλε, μη βάζεις, βάλε αλλιώς πρόστιμο..) ! Ίσως εάν μάθουμε τελικά ποιανού συμφέροντα είναι ακριβώς το καινούριο Λαρισαίο εργοστάσιο να βγάζει νόημα η ιστορία με τις μάσκες !

το κομμάτι που μας ενδιαφέρει είναι στο 35 λεπτό του βίντεο περίπου.