Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Σαλβίνι: Διώχνει μετανάστες που είχαν κάνει κατάληψη σε δημόσια κτίρια

Έτοιμος να διαλύσει την Λερναία Ύδρα της λαθρομετανάστευσης είναι ο Μ. Σαλβίνι, ο οποίος δεν αφήνει πλέον πολλά περιθώρια στους ψευτοπροδευτικούς.

Έτσι λοιπόν, σε εφαρμογή βάζει η κυβέρνηση στην Ιταλία το προεκλογικό της πλάνο για την απέλαση όλων των παράνομων πολιτών κάθε είδους που έχουν κατακλύσει την ιταλική ενδοχώρα.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα σε παρόμοια κατάσταση με την Ιταλία η οποία όμως βρήκε μια κυβέρνηση που κατανοεί τα προβλήματα και ετοιμάζει ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες της.

Η απογραφή και η ταυτοποίηση όλων των κατοίκων μιας χώρας είναι απαίτηση της κοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε όλους τους τομείς.

Αυτό πράττει η Ιταλία υλοποιώντας το αυτονόητο και το ζήτημα είναι πότε θα πράξουμε εμείς στην χώρα κάτι ανάλογο για όλους τους παράνομους εισελθόντες που κινούνται ανεξέλεγκτα στην ελληνική επικράτεια.

Με εντολή Σαλβίνι οι ιταλικές αρχές «πετάνε» έξω, εκατοντάδες «μετανάστες» από το πρώην Ολυμπιακό Χωριό στο Τορίνο της Ιταλίας, το οποίο είχε μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα παράνομα στρατόπεδα παράνομων μεταναστών στη χώρα.

Περίπου 183 μετανάστες εκδιώχθηκαν από το «μπλε κτίριο». «Εμπρός με ασφάλεια και νομιμότητα! Μετά από χρόνια συζητήσεων, από τα λόγια, περνάμε στις πράξεις», έγραψε στο Twitter ο Σαλβίνι τη Δευτέρα.

Matteo Salvini

✔

@MATTEOSALVINIMI

AVANTI CON SICUREZZA E LEGALITÀ! DOPO ANNI DI CHIACCHIERE, DALLE PAROLE AI FATTI.HTTPS://TORINO.REPUBBLICA.IT/CRONACA/2019/03/11/NEWS/TORINO_VIA_ALL_ALBA_ALLO_SGOMBERO_DELLA_TERZA_PALAZZINA_DEL_MOI_TRASLOCANO_200_IMMIGRATI-221225600/ …

Torino: via all’alba allo sgombero della terza palazzina del Moi, traslocano 200 immigrati

L’OPERAZIONE ACCELERATA DOPO IL PRESSING DI SALVINI CHE VUOLE L’EX VILLAGGIO LIBERO ENTRO L’ANNO

TORINO.REPUBBLICA.ITΤάξη και ασφάλεια, αυτό θέλει να περάσει ο Σαλβίνι στη χώρα. Όπως αποκάλυψε μάλιστα πριν λίγες ημέρες το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, πριν λίγες ημέρες, το ιταλικό κοινοβούλιο ψήφισε μία νομοθετική ρύθμιση που διευκολύνει την αυτοάμυνα με όπλα. Με 373 «Ναι» έναντι 104 «Όχι», το σώμα ψήφισε την τροποποίηση των άρθρων 52 και 55 του ποινικού κώδικα.Το νομοσχέδιο εισήγαγαν προς ψήφιση ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι και η υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Τζούλια Μποντζόρνο. Και οι δύο ανήκουν στη Λέγκα του Βορρά. Σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση, κρίνεται «πάντοτε» με βάση τις ισχύουσες συνθήκες όποιος αμύνεται με όπλα κατά προσώπων που παραβιάζουν το σπίτι ή την επιχείρησή του.

«Όταν ένας μασκοφόρος στέκεται στο ένα μέτρο μπροστά μπροστά μου, πρέπει να αμυνθώ, αφού πρώτα καταλάβω, εάν ο δράστης με απειλεί, αν το πιστόλι του είναι πραγματικό κι αν το μαχαίρι του είναι ακονισμένο», ανέφερε ο Σαλβίνι.

Όλα αλλάζουν πλέον στην Ευρώπη.

Δείτε βίντεο:

Share this post