Warning: Undefined array key "options" in /home/makedoni/odigos-pierias.gr/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Σε συνεχή κινητικότητα βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Πιερία. - Οδηγός Πιερίας

email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Σε συνεχή κινητικότητα βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Πιερία.

διαφήμιση

Με κύριο στόχο την επικοινωνία και τη διεύρυνση της σχέσης εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται με τους πολίτες του τόπου μας, την καλύτερη ενημέρωσή τους αλλά και την περαιτέρω ευαισθητοποίησή τους για την κρισιμότητα των εκλογών, η Νομαρχιακή Επιτροπή εκλογικού αγώνα υλοποιεί ένα ευρύ πρόγραμμα επαφών και δράσεων. Έτσι, το τριήμερο Δευτέρα 12 Ιουνίου – Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 πολυμελές κλιμάκιο αποτελούμενο από υποψηφίους βουλευτές, μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής όπως και της Ν.Ε., στελέχη αλλά και νεολαίους του Κινήματος, επισκέφθηκε Δήμους και Διαμερίσματα της περιφερειακής μας ενότητας όπως η Κονταριώτισσα, ο Άγιος Σπυρίδωνας, η Βροντού, η Εξοχή, η Έλαφος, τα Καταλώνια, η Βρύα, η Ρητίνη και το Ελατοχώρι, όπου οι κάτοικοι, «μαχητές» του πρωτογενούς αγροτοκτηνοτροφικού, κατά κύριο λόγο, τομέα, εξέθεσαν τα πολύπλοκα προβλήματά τους, εξέφρασαν τα παράπονά τους για την εγκατάλειψη και εξέπεμψαν σήμα κινδύνου για τα τεράστια θέματα που αντιμετωπίζουν καθώς και το δυσοίωνο μέλλον τους. Φυσικά, ενημερώθηκαν για τις ρεαλιστικές και σαφείς θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη των αγροτών.Ανάλογο κλιμάκιο επισκέφθηκε, επίσης, φορείς της περιοχής μας με σπουδαίο, κοινωνικό και παραδειγματικό έργο, όπως το ΚΑΠΗ της Κατερίνης στο δημοτικό πάρκο, το Σταθμό του ΕΚΑΒ στις εγκαταστάσεις του παλιού νοσοκομείου, τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) αλλά και τη λαϊκή αγορά της Τετάρτης, στην Κατερίνη. Συναντήθηκε, ενημερώθηκε και συνομίλησε με διακεκριμένους για την προσφορά τους στον πολιτισμό και στον άνθρωπο φορείς και παράγοντες , ακόμη με πλήθος συμπολιτών μας, επικεντρώνοντας στο πρόγραμμα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, κυρίως στις 12 σημαντικές προτεραιότητες για ένα σύγχρονο κράτος, με αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη, διανέμοντας μάλιστα και σχετικό υλικό. Θετικότατο το κλίμα και ενθαρρυντικά τα μηνύματα. Το ΠΑΣΟΚ πείθει, η κοινωνία το «ακούει» πλέον προσεχτικά, ως το κόμμα της αλήθειας, της πολιτικής ευθύνης και του πολιτισμένου ουσιαστικού προγραμματικού λόγου.

Se Synechi Kinitikotita Vrisketai Pasok 86074 300X225 1
Se Synechi Kinitikotita Vrisketai Pasok 25206 225X300 1
Σε Συνεχή Κινητικότητα Βρίσκεται Το Πασοκ – Κίνημα Αλλαγής Στην Πιερία. 5
Se Synechi Kinitikotita Vrisketai Pasok 47585 300X225 1
Se Synechi Kinitikotita Vrisketai Pasok 59918 300X225 1

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει για το πολύπαθο και υποβαθμισμένο ΕΚΑΒ, που μάλλον το κρατά όρθιο η αλτρουιστική στάση και ο ηρωισμός των εργαζόμενων σ΄ αυτό, στους οποίους αξίζουν πολλά και έμπρακτα «μπράβο». Το Κέντρο στην περιοχή μας, στην Πιερία, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όπως υποστελέχωσης και πεπαλαιωμένου στόλου οχημάτων. Η σημερινή κυβέρνηση υπονομεύει το δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ, ενώ επιβάλλεται η κατάργηση του άρθρου 10 του Νόμου 4999/2022. Στην 4η προτεραιότητα του οραματικού και φιλόδοξου προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, περιγράφονται με σαφήνεια οι επεξεργασμένες προτάσεις για την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με τη χρηματοδότηση, μάλιστα, με 8% έως 10% των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης.Μνεία, επίσης, αξίζει για το σπουδαίο θεσμό του Φεστιβάλ Ολύμπου. Μεγαλώνυμο και καταξιωμένο πάνω από πέντε δεκαετίες, στην Ελλάδα, με επιτυχημένα, στέρεα και φιλόδοξα βήματα στο διεθνές, πλέον, πολιτισμικό στερέωμα, προσφέρει, μεταξύ των άλλων, ανεκτίμητες υπηρεσίες στον πολιτισμό, στην προβολή και την ανάπτυξη της Πιερίας. Μόνον έπαινοι και ολόψυχη στήριξη αξίζουν στο επαρκέστατο Διοικητικό Συμβούλιο και τους δεκάδες εθελοντές του.

Η περιοδεία και οι επισκέψεις συνεχίζονται καθημερινά, με πρόγραμμα που γνωστοποιείται έγκαιρα.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα