Παραλίγο τραγωδία στην οδό Λαγκαδά στην περιοχή της Σταυρούπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Όχημα που μετέφερε μετανάστες παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε με σφοδρότητα με ΙΧ στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Ψαρών. Μάλιστα, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα το ΙΧ που οδηγούσε ένας 28χρονος οδηγός, ο οποίος περνούσε από το σημείο, να κοπεί στα δύο.

Ο 28χρονος μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και άνδρες της πυροσβεστικής. Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί.

Οι δύο λαθροδιακινητές συνελήφθησαν. Το όχημα που μετέφερε τους μετανάστες ξεκίνησε την “τρελή” του πορεία από την Καβάλα, συνέχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας και έφτασε στη Θεσσαλονίκη όπου και συγκρούστηκε με το όχημα του 28χρονου. 

Οι δέκα μετανάστες καθώς και οι δύο λαθροδιακινητές που επέβαιναν στο ΙΧ θα μεταφερθούν στο “Ιπποκράτειο” και στο “Άγιος Παύλος”.

Μιλώντας στο Τhestival εργαζόμενος πρατηρίου καυσίμων, που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο, που σημειώθηκε το τροχαίο, περιγράφει τα συγκλονιστικά γεγονότα που συνέβησαν.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr:

troxaio.jpg
troxaio1.jpg
troxaio2.jpg
me.jpg
tro3.jpg
tro4.jpg