Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Μαζί μπορούμε …

Στην Α.Ε. Καρίτσας ο Χρήστος Αλεξίου.

Η Α.Ε. Καρίτσας, συνεχίζοντας τη μεταγραφική της ενίσχυση, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Χρήστο Αλεξίου. 

Ο 27χρονος, υψηλόσωμος (1,92, ύψος) επιθετικός, έχει εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της Λαμίας. Στη… 
   συνέχεια αγωνίστηκε στον Τύρναβο, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην Καβάλα, στο Βατανιακό, στον Πιερικό, στη Λαμία και στην Α.Ε. Ιστιαίας. Τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αστέρα Ιτέας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς μέσα σε μόλις δύο αγωνιστικές σεζόν πέτυχε 33 γκολ. 

Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία του παραπάνω ποδοσφαιριστή και οι ικανότητές του στο σκοράρισμα, θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων της φετινής χρονιάς.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει το Χρήστο στη μεγάλη ποδοσφαιρική της οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Με εκτίμηση,

Tο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας 

της Α.Ε. Καρίτσας.

Share this post