Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Πύδνας Κολινδρού και Ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Γιαγκόπουλου.

Στις 18 Μαΐου κλιμάκιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” πραγματοποίησε συγκέντρωση στον Καταχά Πιερίας. Ομιλητές ήταν: ο υποψήφιος Δήμαρχος με την”Λαϊκή Συσπείρωση” Δήμου Πύδνας Κολινδρού Θανάσης Γιαγκόπουλος, ο Αντώνης Παπαδόπουλος γραμματέας του τομεακού γραφείου Κατερίνης του ΚΚΕ,και ο Παπαδόπουλος Χαράλαμπος (Μπάμπης) υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.
Παρουσιάστηκαν από τον Θανάση Γιαγκόπουλο οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι του Καταχά και έκαναν παρέμβαση ο κ. Παύλος Τσιλιγκερίδης και ο κ. Παναγιώτης Κουλαουζίδης.Επίσης παρέμβαση έκανε ο τωρινός σύμβουλος του Δήμου Πύδνας Κολινδρού με την Λαϊκή Συσπείρωση.
‘”Όλο οι ομιλητές υπογράμμισαν πόσο φοριούνται τα κλασικά απατηλά κλισέ περί “ανεξάρτητων” και “ακομμάτιστων” υποψηφίων και περί “τοπικών κριτηρίων” ή περί της “καθημερινότητας του πολίτη”.’Όλοι τους όμως στηρίζουν και προωθούν αντιλαϊκά μέτρα, γεγονός φυσικά που δεν αλλάζει από τον ένα η τον άλλο συγγενή ¨η “γνωστό” που δέχτηκε να μπει στο ψηφοδέλτιο.Μιλούν για τα “τοπικά προβλήματα” και για την “καθημερινότητα του πολίτη” λες και η καθημερινή ζωή του λαού δεν καθορίζεται από την επίθεση διαρκείας στους μισθούς και τις συντάξεις, την ανεργία, την αντιλαϊκή φοροληστεία.Λες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες κάθε μέρα στον τόπο κατοικίας τους, τα οξυμένα προβλήματα στους παιδικούς σταθμούς, στα σχολεία, στην Υγεία, στον Αθλητισμό, στην Πρόνοια,, η υποβάθμιση περιοχών, οι ελλείψεις υποδομών σε ζητήματα που αφορούν την προστασία της ζωής κ.ο.κ. είναι θέματα “προσώπων” και “ικανοτήτων”.Λες και όλα τα προηγούμενα δεν πηγάζουν από την αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου, άμεσα συνδεδεμένα με την αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης και των κυβερνήσεων, με την …. ικανότατη εξειδίκευση αυτής της πολιτικής από τις δημοτικές και περιφερειακές αρχές που τις υπηρετούν προσηλωμένες, ανεξαρτήτως του “μανδύα” που φορούν κάθε φορά.
Γι’ αυτό!Ψηφίζουμε με ενιαίο κριτήριο ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.Να μη περάσουν σε καμία κάλπη τα ψευτοδιλήμματα.
Ας κάνουμε το ενιαίο και αποφασιστικό βήμα μπροστά ισχυροποιώντας το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες.

Share this post