Συγκλονιστική είναι η στιγμή που γείτονες σε μια κωμόπολη της επαρχίας Τζιανγκξί στην Κίνα σώζουν ένα τετράχρονο κοριτσάκι που πέφτει από τριώροφο κτίριο

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα, όταν το 4χρονο κοριτσάκι είχε αφεθεί μόνο του στο σπίτι των παππούδων του, ενώ εκείνοι ήταν στην οικογενειακή επιχείρηση.

Κι ενώ το μικρό κορίτσι έπαιζε μόνο του στο δωμάτιο του 3ου ορόφου, βγήκε από το παράθυρο κι άρχισε να κρεμιέται στο κενό.

Για καλή του τύχη, ένας γείτονας είδε τη σκηνή κι άκουγε τα κλάματα και τις φωνές της μικρής.

Ο καλός γείτονας αμέσως φώναξε για βοήθεια και γρήγορα αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε για να σώσει το κοριτσάκι.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα τοπικά ΜΜΕ, το 4χρονο κοριτσάκι φαίνεται να κρεμιέται από το περβάζι του παραθύρου και τελικά να πέφτει στο κενό, μην μπορώντας να κρατηθεί άλλο.

Το κορίτσι πατάει πρώτα στο γείσο του παραθύρου του κάτω ορόφου και στη συνέχεια πέφτει στο κενό από μεγάλο ύψος.

Ευτυχώς, οι γείτονες σκέφτηκαν γρήγορα μια λύση και είχαν ανοίξει ήδη μια κουκούλα αυτοκινήτου μαζί με μια κουβέρτα και μπόρεσαν έτσι να σώσουν το παιδί από σοβαρό τραυματισμό ή ακόμη και θάνατο.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές της κινεζικής εφημερίδας «South China Morning Post», το κορίτσι δεν τραυματίστηκε. Οι συγγενείς του ευχαρίστησαν τους γείτονες που έσωσαν το παιδί τους και υποσχέθηκαν να βάλουν κάγκελα στα παράθυρα.