Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Μαζί μπορούμε …

Συγχαρητήριο Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη προς την Έλενα Χατζηλιάδου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε.

Συγχαίρω θερμά την συμπολίτισσά μας Έλενα Χατζηλιάδου, για την κατάκτηση  του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό της κατηγορίας +68κ. του καράτε, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ισπανία.

Η Έλενα μας κάνει διαχρονικά υπερήφανους με τις σπουδαίες αθλητικές επιδόσεις της, ενώ αποδεικνύει ότι δίκαια συγκαταλέγεται στη γενιά των Ελλήνων αθλητών που εκπροσωπούν επάξια τη χώρα μας στο διεθνές αθλητικό στερέωμα και εμπνέουν τη νέα γενιά στον δικό της επίμονο αγώνα, για την κατάκτηση υψηλών στόχων.

Συγχαρητήρια επίσης απευθύνω στον πατέρα και προπονητή της πρωταθλήτριάς μας, Μάξιμο Χατζηλιάδη, στην οικογένειά της γενικότερα, η οποία στηρίζει πάντα την πρωταθλήτριά μας.

Εύχομαι από καρδιάς στην Έλενα, υγεία, δύναμη και κάθε δυνατή επιτυχία σε όλες τις σπουδαίες διοργανώσεις που ακολουθούν πριν το μεγάλο αθλητικό ραντεβού, που αναμφισβήτητα συνιστά η συμμετοχή και διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, στο Τόκιο.  

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης

Share this post