Η Επιτροπή Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κατερίνης στηρίζει των αγώνα και εκφράζει την συμπαράσταση της στα δίκαια αιτήματα των σχολικών τροχονόμων των σχολείων της πόλης μας.

Ζητάμε από την κυβέρνηση, αλλά και από τον Δήμο Κατερίνης να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται ώστε οι σχολικοί τροχονόμοι να πληρωθούν για το διάστημα Απρίλιος-Μάιος 2020, όπου λόγω κορονοϊού και χωρίς δικιά τους υπαιτιότητα, δεν τους καταβλήθηκε η σχετική αποζημίωση, ούτε κάποιου είδους επιδόματος-βοηθήματος ή φορολογικής ελάφρυνσης.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους σχολικούς τροχονόμους του Δήμου Κατερίνης, που καθημερινά και κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε τα παιδιά μας να προσέρχονται και να αποχωρούν από τις σχολικές μονάδες της πόλης με ασφάλεια.

Πρόκειται για άνεργους συμπολίτες μας, οικογενειάρχες που παρά τα οικονομικά τους προβλήματα, βάζουν την ασφάλεια των παιδιών μας πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Εργάζονται ανασφάλιστοι, χωρίς δικαίωμα ιατροφαρμακευτικής και νοσηλευτικής περίλθαψης, χωρίς δικαίωμα σύνταξης και με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για το σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρουν αυτοί οι άντρες και γυναίκες στα σχολεία μας και στα παιδιά μας δηλώνουμε αρωγοί στις προσπάθειες τους και δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους.

                                                                          Τα Μέλη της Επιτροπής

Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων :

3ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

8ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

                                                                    16ου  Δημοτικού Σχολείο  Κατερίνης

                                                                    18ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

                                                          Δημοτικού Σχολείο Παραλίας

                                                                    Δημοτικού Σχολείου Περίστασης

                      Δημοτικού Σχολείου Σβορώνου 

Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Κατερίνης

Δελτίο Τύπου