Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Συνελήφθησαν 3 άτομα που διέπρατταν το τελευταίο διάστημα κλοπές στη Χαλκιδική .

Παραβίαζαν επιχειρήσεις και αφαιρούσαν ηλεκτρικά εργαλεία χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές με τη συνολική λεία τους να ξεπερνά τις 30.000 ευρώ

Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες έρευνες των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πολυγύρου, 3 αλλοδαποί ηλικίας 49, 44 και 28 ετών, για κλοπές από επιχειρήσεις στη Χαλκιδική.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς προχθές (1 Ιουνίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής να κινούνται με όχημα και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια.

Όπως διαπιστώθηκε, λίγη ώρα νωρίτερα παραβίασαν επιχείρηση από την οποία προσπάθησαν να αφαιρέσουν ηλεκτρικά εργαλεία αξίας 5.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο δεκαήμερο ενεργώντας από κοινού, παραβίασαν τους χώρους 4 ακόμη επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, από όπου αφαίρεσαν ηλεκτρικά εργαλεία, χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, με τη συνολική λεία τους να ξεπερνά τις 30.000 ευρώ.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα εργαλεία και άλλα αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν, ένα πλαστό δίπλωμα οδήγησης και ένα χημικό σπρέι, που βρέθηκε στην κατοχή του 44χρονου.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Share this post