Η Μυρτώ είναι ένα υπέροχο πλάσμα.Με την καρδιά μας κάναμε την προσπάθεια να την στηρίξουμε.Τα συναισθήματα μας δυνατά και ανεξίτηλα.Διαθέσαμε 250 βιβλία ως Σύνδεσμος. Άλλα 400 πήρε ο Δήμαρχος μας Κώστας Κουκοδήμος. Τον ευχαριστούμε. Τα μαθήματα ζωής που πήραμε από την Μυρτώ είναι το σπουδαιότερο.Της χαρίσαμε ωραίες στιγμές.Της δώσαμε αγάπη και μας έδωσε σε ένα διαφορετικό διήμερο από τα άλλα της ζωής μας.Θέλουμε να προτρέψουμε κι άλλους Συνδέσμους Κ Club να την στηρίξουν όπως και όσο μπορούν.Να την γνωρίσουν να γεμίσουν ως άνθρωποι όπως εμείς.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ομάδα παλαιμάχων του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ειδικά στον Μπάμπη Πείδη για την άριστη συνεργασία.Επίσης ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλανθρωπικό σύλλογο ΑΤΗΡΑ της πόλης μας και την Κυρία Ρούλα Βαβατσιούλα που σε ζέστη ατμόσφαιρα προσέφεραν αγάπη και στήριξη στην Μυρτώ.Και σε όσους γενικά αγκάλιασαν και στήριξαν.

Είχαμε και συγκίνηση και χαμόγελα και ικανοποίηση.Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.Ενέργειες με ουσία και προσφορά χρειάζονται.NEVER STOP SUPPORTING!!!.MIA ZΩΗ ΑΕΚΑΡΑ!!! Στον ετήσιο χορό μας τιμήθηκαν ο παλαιμαχός μας ΜΠΑΜΠΗΣ ΨΙΜΟΓΙΑΝΝΟΣ!!!

Ο ΠΕΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ για την άγαπη του και προσφορά στο Πιερικό ποδόσφαιρο!!!Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΝΚΕΡΙΔΗΣ για την τεράστια προσφόρα του στην ΙΔΕΑ ΑΕΚ!!!Ο ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ για την προσφορά του στην ΙΔΕΑ ΑΕΚ και στον Σύνδεσμό μας όπως και οι ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ και ΣΑΡΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Η ΜΥΡΤΩ τιμήθηκε για τα κιτρινόμαυρα συναισθήματα της, αλλά και για τα τεράστια μαθήματα ζωής που μας δίνει καθημερινά.Τα κορίτσια μας μικρά και μεγάλα την αγκάλιασαν και της προσέφεραν και το μπλουζάκι που ετοιμάσαμε γι αυτήν.Ευχαριστούμε τον Βουλευτή Πιερίας κύριο ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΦΩΝΤΑ που ήταν κοντά μας.

Τον Πρόεδρο Νέου Μυλότοπου Γιανιτσών κύριο ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ.Τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρόεδρο σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπέδευσης ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΓΙΑΝΝΗ.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον Διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κυρίου ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΑΤΟΥ και του Υπεύθυνου των Συνδέσμων κυρίου ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΝΙΚΟΥ.