Ευδιάθετος και χαμογελαστός εμφανίστηκε στην χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στην Kapa News ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Χιονίδης.

Μίλησε για το νομοσχέδιο σχετικά με το περιβάλλον για το οποίο συνεργάστηκε και εισηγήθηκε την εβδομάδα που πέρασε, όπως επίσης και για την ουσία του νόμου αυτού.

Χαρακτηριστικά είπε πως το νέο νομοσχέδιο διορθώνει πολλά λάθη του παρελθόντος και λύνει τα χέρια στον πολίτη, αλλά και στο κράτος απλοποιώντας διαδικασίες προς όφελος των πολιτών.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του κ. Κώστα Τσιουκάνη ο κ. Χιονίδης δήλωσε: «Με τον Κώστα Τσιουκάνη συνεργαστήκαμε στο παρελθόν πολύ καλά. Ωστόσο πήρε κάποιες αποφάσεις για τους δικούς του λόγους, μετά από πρόταση που του έγινε από τον ίδιο τον Δήμαρχο, όπως ο ίδιος είπε δημόσια, για να βοηθήσει στην προσπάθεια, γιατί όπως είπε και ο ίδιος «κάτι δεν πάει καλά με το πράσινο… Άρα οι «Πολίτες εν δράση» έχουν πολύ καλά στελέχη, με εμπειρία και δράση θετική, και πάντοτε είμαστε χρήσιμοι και θα είμαστε χρήσιμοι. Εξάλλου είχαμε πει εξ’ αρχής ότι όπου χρειάζεται η παρουσία μας, η δυναμική μας και η άποψή μας είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.»

Έχει όμως ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη του βουλευτή κ. Σάββα Χιονίδη στο παρακάτω βίντεο:

Για να δείτε το Βίντεο πατήστε στο  www.kapa-news.gr/