Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού έχουμε αστέρια !

  • Ένα μέλος του ΔΣ δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποια χωριά του Δήμου που αντιπροσωπεύει : Οι πρόσφυγες που αναμένονται να έρθουν θα μείνουν σε ξενοδοχειακές μονάδες στην Μεθώνη όχι στην Νέα Αγαθούπολη !
  • Σε ερώτηση ενός δημότη σχετικά με το ποια είναι η γνώμη του όσον αφορά το θέμα της άφιξης των μεταναστών στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού ένα μέλος του ΔΣ απάντησε ότι είναι προσωπική η γνώμη του, τελεία. ! Ξέχασε, παρέλειψε, αγνόησε ότι με την εκλογή του είναι πλέον δημόσιο πρόσωπο και οφείλει να απαντήσει σε όποια ερώτηση του θέσει ένας συνδημότης !
  • Σε ερώτηση από άλλον συνδημότη σχετικά με το τι θα κάνει ο Δήμος με τα αδέσποτα σκυλιά η απάντηση του Δημοτικού Σύμβουλου ήταν κοφτή και ξεκάθαρη : ΔΕΝ υπάρχουν αδέσποτα στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού !
  • Όταν απάντησε με λίγο ποιο έντονο τόνο τότε ο δημότης ότι θα του φέρει τα 5 δέσποτα που είναι μπροστά στο σπίτι του, η απάντηση του Δημοτικού Σύμβουλου ήταν : ” Τι πας να κάνεις δηλαδή, να τρομάξεις τις αρκούδες ; ” …. ( εδώ σκάμε στα γέλια γιατί μόλις αποκάλεσε όλα τα μέλη της διοίκησης ΑΡΚΟΥΔΕΣ ! )

Μετά από 6 μήνες στην Χαλκιδική μόλις χθες επέστρεψα στον τόπο μου, στην Μεθώνη..

Περίμενα κάποιες αλλαγές μια και στο μεταξύ αλλάξαμε διοίκηση ..

Αυτό όμως ξεπέρασε ότι μπορούσα να φανταστώ !

Επίσης θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν επιτέλους ότι οι δημότες ΔΕΝ υπηρετούν την Δημοτική Αρχή αλλά η Δημοτική Αρχή υπηρετεί τους δημότες και τα συμφέροντα τους σε συλλογική μορφή ΟΧΙ το αντίθετο !!! Αυτό σημαίνει ότι όποιος εκλεγμένος λέει ανοησίες θα πρέπει να του το πούμε για να καταλάβει το λάθος του και να βελτιώσει έτσι την απόδοση του στο έργο για τον οποίο τον ψήφισαν οι δημότες του !!!

Ιζαμπέλ Δέδε