Δε θα συνεχίσει στην Τρίγλια ο Χρήστος Καρτσαμπάς. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε και βρήκε άμεσα και τη νέα του ομάδα. Αυτή είναι ο Πιερικός. Με τον τελευταίο αγωνίστηκε και στο φιλικό που έδωσε την Κυριακή (29/12) κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας.
Για την ιστορία ο Πιερικός επιβλήθηκε με 4-2. Μόλις ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες θα ανακοινώσει και το νέο του απόκτημα. Στο παρελθόν ο Καρτσαμπάς έχει αγωνιστεί σε Πανθρακικό, Βατανιακό, Πανιώνιο, Πιερικό, Χανιά, Σπάρτη και Νίκη Βόλου.

Στον ίδιο δρόμο και οι πιο νεαροί αλλά πολλά υποσχόμενοι και ήδη με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, Δημήτρης Δημηνάς και Κώστας Ίτσιος.

Δυο ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν με τις ομάδες τους και έχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής για να εξελιχθεί και να προχωρήσει στην μετέπειτα πορεία του.

Ο πρώτος απο την ακαδημία του Χρήστου Βελώνη με περάσματα απο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ομάδες του Βόλου (ΝΠΣ και Αλμυρό), με τελευταίο του σταθμό τον Αλμυρό, έρχεται στον Πιερικό αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για μια καλή σταδιοδρομία, επιστρέφοντας στην γενέτειρα πόλη του. Πολύ καλός χαρακτήρας και με έντονη παρουσία στους ανασταλτικούς χώρους, στον άξονα του γηπέδου.

Ο Κώστας Ίτσιος αποτελεί ένα απο τα αυθεντικότερα ταλέντα που ανέδειξε το Πιερικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Επιθετικός χαφ με αστείρευτες δυνατότητες και ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να χαρίσει στο μέλλον όμορφες αγωνιστικές στιγμές στους φιλάθλους της Πιερίας και όχι μόνο.
Αγωνίσθηκε στην ομάδα του Λόφου τον Γ. Ολύμπιο απο τον οποίο μεταπήδησε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας κάνοντας φοβερές εμφανίσεις στη Γ΄εθνική. Φέτος ήταν και πάλι εκ των κορυφαίων της ομάδας του στην Α΄ΕΠΣ Πιερίας, γι αυτό και με τις εμφανίσεις του, έγινε στόχος του Πιερικού!

https://www.pieriasport-news.gr/