Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. στον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Μεσογαίας & Λαυρεωτικής».

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας,  εδώ και 40 χρόνια, από το 1979 έως και σήμερα, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διοργανώνει τεχνικά σεμινάρια με σκοπό να παρουσιάσει στους ηλεκτρολόγους και εγκαταστάτες τα νέα της προϊόντα, αλλά κυρίως να τους παρουσιάσει τον τρόπο εγκατάστασής τους και την ευχρηστία τους. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της ενημέρωσης, διοργάνωσε  την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στο Υποκατάστημά της στην Αθήνα (Λεονταρίου 18, Κάντζα, Παλλήνη, Τ.Κ. 15351), τεχνικό σεμινάριο προς τον Σύνδεσμο Εργολαβών Ηλεκτρικών Έργων Μεσογαίας & Λαυρεωτικής (Σ.Ε.Η.Ε.Μ.Λ.), με θέμα: «Παρουσίαση των νέων προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.».

    Το σεμινάριο παρακολούθησαν 20 ηλεκτρολόγοι – μέλη του Σ.Ε.Η.Ε.Μ.Λ., οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα (νέο σύστημα συναγερμού, νέοι θερμοστάτες Wi-Fi κ.τ.λ.) της εταιρείας και να λάβουν χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες και απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην χρήση και εγκατάσταση των προϊόντων της γκάμας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Τους ηλεκτρολόγους του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Μεσογαίας & Λαυρεωτικής υποδέχθηκε ο τεχνικός του Υποκαταστήματος, κ. Ιωάννης Παλίλης , ο οποίος παρουσίασε και το τεχνικό σεμινάριο.

    Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσδοκίες  και των δύο πλευρών, καθώς το σεμινάριο ήταν εξειδικευμένο, στοχευμένο και με τεράστιο ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις των προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

Συντάκτης : Κική Γλυκού

Ιστοσελίδα : https://www.olympia-electronics.gr/


Share this post