Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

«Τεχνικό σεμινάριο της ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. προς τον Σύνδεσμο Αδειούχων Εργολαβών Ηλεκτρολόγων Ν. Δράμας».

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας,  από το 1979 έως σήμερα δραστηριοποιείται δυναμικά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Τo συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διοργανώνει εξειδικευμένα τεχνικά σεμινάρια με σκοπό να παρουσιάσει στους ηλεκτρολόγους και εγκαταστάτες τα νέα της προϊόντα, αλλά κυρίως να τους παρουσιάσει τον τρόπο εγκατάστασής τους και την ευχρηστία τους. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της ενημέρωσης, διοργάνωσε το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019, στις εγκαταστάσεις της στην Μεθώνη Πιερίας, τεχνικό σεμινάριο προς τον Σύνδεσμο Αδειούχων Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν.Δράμας, με θέμα: «Παρουσίαση των νέων προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.».

    Το σεμινάριο παρακολούθησαν 30 ηλεκτρολόγοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα (νέο σύστημα συναγερμού, νέοι θερμοστάτες Wi-Fi κ.τ.λ.) της εταιρείας και να λάβουν χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες. Τους ηλεκτρολόγους του Συνδέσμου  Ν. Δράμας υποδέχθηκε ο κ. Γιώργος Λαμπριανίδης– Μηχανικός Πωλήσεων Β. Ελλάδος, και το σεμινάριο παρουσίασε ο κ. Αντώνης Κομπατσιάρης – Τεχνικός Διευθυντής.

    Το αποτέλεσμα του σεμιναρίου δικαίωσε τους ανθρώπους της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., καθώς το σεμινάριο ήταν εξειδικευμένο, στοχευμένο και με τεράστιο ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις. Η δε ποιότητα του σεμιναρίου ήταν ιδιαίτερα υψηλή λόγω του υψηλού επιπέδου γνώσεων που είχε το ακροατήριο. Μετά το τέλος του σεμιναρίου ακολούθησε γεύμα που βοήθησε στην δημιουργία μιας ευχάριστης και φιλικής ατμόσφαιρας, αλλά και εποικοδομητικών συζητήσεων.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

Συντάκτης : Κική Γλυκού

Ιστοσελίδα : https://www.olympia-electronics.gr/


Share this post