Το Υφυπουργείο Αθλητισμού γνωστοποίησε τις λεπτομέρειες της πολυαναμενόμενης συνάντησης των επικεφαλής του «big 4» με τους επιτελείς της UEFA και της FIFA

Διευρυμένη θα είναι η συνάντηση των κ.κ. ΣαββίδηΜαρινάκηΜελισσανίδηΑλαφούζου, η οποία ορίστηκε για το μεσημέρι της Τετάρτης, 22 Ιανουαρίου. Η οριστικοποίησή της ήρθε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, το οποίο με ανακοίνωση στην οποία εξέδωσε γνωστοποίησε την παρουσία τόσο του πρόεδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, όσο και του προέδρου της Super League, Μηνά Λυσσάνδρου, καθώς και των κ.κ. Νικόλα, Χούμπελ, Γεωργίου και Πέρι από την πλευρά της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «O Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ. Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA)