Το Σύλλογο Θεσσαλών Πιερίας Γεώργιος Καραϊσκάκης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Σιάτρας Θωμάς μετά απο πρόσκληση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ», και παρευρέθηκε στην τιμητική επετειακή εκδήλωση με τίτλο “138 Χρόνια Ελεύθερη Θεσσαλία” που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης (Γαληνού & Χαιρεφώντος – Πλάκα).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε: Πανηγυρική Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης και αρτοκλασία.

Χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Στέγης Δρ.Stefanos Koutras τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κοKostas Agorastos και Περιφερειάρχη Αττικής κo Γιώργο Πατούλη .

Παραβρέθηκαν ακόμη ο Βουλευτής Καρδίτσας κος Γεώργιος Κωτσός οι Αντιπεριφερειάρχες Καρδίτσας κος Κωστής Νούσιος και Τρικάλων κος Χρήστος Μιχαλάκης. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας κος Kostas Tsiaras II Ακολουθήσε πομπή τιμητικού παραδοσιακού αγήματος, με την φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων επίσημων προσκεκλημένων και παρευρισκόμενων προς το Μνημείο «Άγνωστου Στρατιώτη» στην πλατεία Συντάγματος .

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Πρόεδρο Πανθεσαλικής Στέγης και επισήμους .

Κατάθεση στεφάνου έγινε και από τον Πρόεδρο του συλλόγου Thomas Siatras μαζί με την Πρόεδρο συλλόγου Θεσσαλών Φλώρινας κα Αγαθή Οικονόμου και τον Πρόεδρο της Λέσχης Θεσσαλών Θεσσαλονίκης κοDimitris Nakos εκπροσωπώντας τους συλλόγους Θεσσαλών Μακεδονίας και Βόρειας Ελλάδας.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί Θεσσαλίας από τα χορευτικά τμήματα των Θεσσαλικών συλλόγων Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Ο Συλλογος Θεσσαλων Ν. Πιεριας Γ. Καραισκακης ευχαριστεί πολύ για την φιλοξενία και εκφράζει τα θερμά του Συγχαρητήρια στον πρόεδρο Δρ Στέφανο Κούτρα και στο ΔΣ “Η ΠΑΝΘΕΣΑΛΙΚΗ ΣΤΈΓΗ” για την άψογη καθ’ όλα διοργάνωση της εκδήλωσης.

Και του χρόνου με υγεία!!

Ζήτω η Θεσσαλία!!

Εκ του ΔΣ ο Πρόεδρος Σιάτρας Θωμάς