Ενημέρωση, απόψεις, σχόλια, συνεντεύξεις και πολλές εκπλήξεις. 

Δευτέρα με Παρασκευή,  10 έως 12 το πρωί, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Χάρης Εγγονίδης παρουσιάζουν ένα καθημερινό μαγκαζίνο με δημοσιογραφική ματιά αλλά και με χιουμοριστική διάθεση όπου ο πολίτης είναι πρωταγωνιστής. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Στις 10:00, ειδήσεις και σχολιασμός της επικαιρότητας. 

– Στις 10:30, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ, Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη «Πράξεις για την Μακεδονία – Χρήστος, Παπαστεργίου», ενημερώνει για την παρέμβασή του αναφορικά με το έργο αντιμετώπισης της διάβρωσης των ακτών του Δ.Δ. Πλαταμώνα καθώς και θέματα της επικαιρότητας.

– Στις 11:00, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ,  Πρόεδρος της Revival Consulting Services SA, μιλά αποκλειστικά στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 95,3 FM, για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να εφαρμόσουν τα ξενοδοχεία, την επανεκκίνηση της οικονομίας, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις ευκαιρίες στο επιχειρείν. 

Στις 11:30, ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ με το Περίπτερο του Δήμου Κατερίνης στην πλατεία Ελευθερίας όπου, στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διανέμεται σχετικό πληροφοριακό υλικό. 

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm 

Εδώ μιλάς εσύ….

και η ενημέρωση συνάντησε την ψυχαγωγία! 

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051