Η αθλήτρια του Αρχέλαου Κατερίνης Χριστίνα Μόσχη που καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, και ο προπονητής της Γιώργος Γραμμενόπουλος μιλάνε στην κάμερα της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» για τις επιτυχίες τους, τα όνειρα και τους στόχους τους, τις δυσκολίες, αλλά εκφράζουν όμως και μία πικρία…

Τους συναντήσαμε στο Β΄ ΔΑΚ, ξεναγηθήκαμε στο σκοπευτήριο, όπου είδαμε με υπερηφάνεια την Χριστίνα Μόσχη να φοράει την στολή της εθνικής Ελλάδος με το εθνόσημο και την είδαμε να σκοποβολεί, πριν η ίδια και ο προπονητής της μιλήσουν στην κάμερα μας.

Η Χριστίνα Μόσχη τα τελευταία δύο χρόνια εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της και την έχουν χαρακτηρίσει ως το παιδί-θαύμα της σκοποβολής. Η ίδια δικαιώνει τον τίτλο που της έδωσαν και τελευταίο επίτευγμα της είναι το Πανελλήνιο ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων με σκορ 570/600. Επίδοση παγκόσμιας κλάσης που κατέρριψε το προηγούμενο δικό της ρεκόρ με 569/600) που το είχε πετύχει στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο του Μονάχου. Επίσης έκανε ρεκόρ και στον τελικό όπου τερμάτισε πρώτη με 237,7 και κατέκτησε τίτλο και Χρυσό μετάλλιο, καταρρίπτοντας και το ρεκόρ του τελικού.

Για περισσότερα (Φώτο – Βίντεο πατήστε εδώ …pierikialithia.blogspot.com