email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Φιλέτο ψαριού με σως γιαουρτιού

διαφήμιση

Φιλέτο ψαριού

Υλικά για 2 άτομα:

2 φιλέτα ψάρι 150 γραμμάρια το καθένα

1 κ.σ. πάστα κάρυ (trandori)

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. ζάχαρη άχνη

150 γραμμάρια γιαούρτι

1 μεγάλο αγγούρι

1 χούφτα ψιλοκομμένα φύλλα μέντας

χυμό λάιμ και ξύσμα από μισό λάιμ

1-2 κουταλιές λάδι

Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και ραντίζετε με λίγο λάδι.
Ανακατεύετε την πάστα κάρυ με το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, προσθέστε 3 κουταλιές της σούπας από το γιαούρτι.
Στη συνέχεια καθαρίζετε το αγγούρι και το κόβετε σε λεπτές λωρίδες.
Μετά ανακατεύετε τις λωρίδες αγγουριού μαζί με το υπόλοιπο γιαούρτι, τη μέντα και το ξύσμα λάιμ.
Απλώνετε το μείγμα κάρυ με γιαούρτι στα φιλέτα ψαριού και τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά για 3- 5 λεπτά την κάθε πλευρά.
Όταν είναι έτοιμα και πάρουν χρώμα, τα αφαιρείτε από το τηγάνι και σερβίρετε μαζί με την αγγουροσαλάτα.
Ραντίζετε με χυμό λεμόνι.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά άρθρα

Συνταγές - Γλυκά
Σουφλέ σοκολάτας!

Σουφλέ σοκολάτας Μια εύκολη και απλή συνταγή, για ένα γλυκό

Συνταγές - Γλυκά
Μύδια «μεθυσμένα»

Πεντανόστιμος και πολύ εύκολος σπιτικός μεζές Υλικά:2 κιλά μύδια2 κ.

Συνταγές - Γλυκά
Εύκολη κοτόπιτα

Κοτόπιτα Υλικά: ΕκτέλεσηΒήμα 1Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς και

Συνταγές - Γλυκά
Νόστιμη ρεβυθάδα

Νόστιμη ρεβυθάδα Υλικά: ΕκτέλεσηΒήμα 1Τοποθετήστε από την προηγούμενη νύχτα τα