Τα εγκαίνια της νέας Περιφερειακής οδού Κατερίνης πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στις 12:00.

Την κορδέλα έκοψαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης υποδομών Γιάννης Γιώργος και ο τωρινός θεματικός υποδομών κ. Πάρις Μπίλλιας, ο Δήμαρχος κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος, ο Βουλευτής Πιερίας κ. Σάββας Χιονίδης, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Ανέστης Μανώλας και ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Στην ομιλία τους τόσο η κ. Μαυρίδου όσο και ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκαν ευχαριστώντας τον, στον πρώην Δήμαρχο και νυν βουλευτή κ. Σάββας Χιονίδη.

Ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε επίσης στην καθοριστική συμβολή του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που “στην προηγούμενη του θητεία είχε την προνοητικότητα και το αληθινό ενδιαφέρον να εντάξει αυτό το σπουδαίο έργο εξασφαλίζοντας τους απαραίτητους πόρους για την υλοποίηση και την ολοκλήρωση του”

Θα ακολουθήσουν βίντεο από τα εγκαίνια στην διάρκεια της ημέρας Ο χαιρετισμός και ο λόγος  του Περιφερειάρχη κ Απόστολο Τζιτζικώστα της Αντιπεριφερειάρχη κ Σοφίας Μαυρίδου και του πρώην Δημάρχου και νυν βουλευτή κ Σάββα Χιονίδη.