Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Αν μετά από 5 μήνες χρειαζόταν επιβεβαίωση της στήριξης των συμπολιτών του Νομού ο Βουλευτής Πιερίας της ΝΔ την πήρε με το παραπάνω. Εξάλλου να μη ξεχνάμε ότι στην Βόρεια Πιερία ο Φώντας Μπαραλιάκος είναι πρώτα από όλα το παιδί μας ! Όλοι τον αγαπάνε και τον σέβονται ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Φώντα Μπαραλιάκου στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης.

Θαυμαστές, υποστηριχτές και φίλοι ήρθαν από όλες τις γωνίες του Νομού Πιερίας να τον ευχηθούν για την ονομαστική γιορτή του την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Φώντας Μπαραλιάκος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους. Έπειτα, ο Βουλευτής Πιερίας της ΝΔ επανέλαβε την δέσμευση του να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τον Νομό τονίζοντας ότι για να πάει η Πιερία πιο ψηλά χρειάζεται η συνεργασία όλων, μια ευθύς και δημόσια πρόσκληση συνεργασίας που δύσκολα τώρα θα μπορέσουν να αρνηθούν οι φορείς του Νομού.

Ο Στέλιος Σπέτσας, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, και η Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης, τίμησαν με την παρουσία τους τον Βουλευτή μας, όπως και μια πληθώρα Επισήμων, των οποίων η λίστα είναι ατελείωτη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε επίσης η κοπή Βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου.